svet

December 28, 2014 16:16

By

Džiboni pevao publici sa balkona Sava centra

dziboni

Pop kantautor Džiboni trijumfalno je završio niz od tri rasprodata “Gibonni Acoustic” koncerta u subotu uveče u Sava centru, odakle je ispraćen višeminutnim ovacijama beogradske publike.

Poznat po tome što često ulazi u publiku, Džiboni je ovaj put Beograđanima priredio posebno iznenađenje – na drugi bis u završnici koncerta pojavio se na balkonu velike dvorane Sava centra, prigodno otpevavši “Činim pravu stvar”.

Treći beogradski koncert Džiboni je počeo sa “Mirakulom”, a praćen odlično raspoloženim mnogobrojnim bendom, kome se u pojedinim trenucima pridruživao kao gost pijanista Matija Dedić, odsvirao je Beograđanima tokom dva i po sata hitove kao što su “Cesarica”, “Judi , zviri i beštimje”, “Tempera”, “Libar”…

Džiboni je posle koncerta rekao da mu je posebno drago da se na njegovim koncertima 21, 22. i 27. decembra u Sava centru “nije okupila elita novca, već elita duše”.

http://youtu.be/MO946ur8oyI

“Svirali smo ovde i u nedelju i ponedeljak, i bilo je super. Ovo mi je stvarno nešto posebno i nadam se da ćete i vi pamtiti ovaj datum”, kazao je DŽiboni publici.

Naziv “Gibonni Acoustic” pokazao je da ima svoje opravdanje – iako se u dobrom delu sve tri večeri večeri čula i električna gitara Zlatan Stipišić Džiboni i njegov bend su uspeli da u Sava centru naprave prisnu, intimnu atmosferu s publikom i pruže u odnosu na prošlogodišnji koncert u Kombank areni, drugačiji, a opet uzbudljiv i emotivno izuzetno snažan doživljaj.

Pored Dedića, kao gosti na prva dva koncerta svirali su gitaristi Vlatko Stefanovski i Marijan Brkić.

Pogledajte kako je sve to izgledalo u Sava centru.

Izvor: Life Content

Foto: promo