džoni dep
Svet

17 априла, 2022 15:02

Džoni Dep kupio luksuzno imanje na Kosmaju, evo ko će mu biti prve komšije!

Holivudski glumac Džoni Dep, koji je za Dan državnosti odlikovan Zlatnom medaljom za zasluge Republike Srbije, postao je vlasnik luksuznog imanja na Kosmaju.

Džoni Dep oduševljen imanjem na Kosmaju

Kako Svet ekskluzivno saznaje, Džoni Dep kupio je 4 hektara zemlje na Kosmaju na kome će izgraditi velelepnu vilu. Prve komšije holivudskog glumca, prema našim saznanjima, biće najbolji teniser sveta Novak Đoković i njegova supruga Jelena.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

Podsećamo, Dep je tokom kratkog boravka u Srbiji izdvojio vreme kako bi posetio Kosmaj i pogledao nekolicinu kuća i placeva. Za oko mu je posebno zapalo imanje nadomak Noletovog, te je čvrsto odlučio da ga kupi. U toj nameri sada je i uspeo.

— Džoni je hteo i prošli put, kad je boravio u Srbiji, da obiđe Kosmaj. Čuo je sve najlepše o tom delu Srbije. U gustom rasporedu našao je nekoliko sati pa je obišao nekolicinu kuća i placeva. Posebno se oduševio kad je čuo da se tu skućio i Novak Đoković, koga on baš poštuje. Nekoliko placeva mu je baš privuklo pažnju, jedan baš blizu Novakovog imanja, pa je rekao saradnicima da se pozabave time dok on opet ne dođe u Beograd – rekao je tada izvor za domaće medije-

Najnovije na portalu Marie Claire

FOTO: ATA IMAGES