svet

30 Maja, 2016 16:37

„Džuli“ ga je proslavila: Daniel je bio najveća jugoslovenska zvezda, a sad je na rubu egzistencije (video)

Clipboard045

Daniel Popović je 1983. bio četvrti na Evroviziji sa hitom „Džuli“, a od tad je njegova život se znatno promenio.

Popovića u poslednje vreme možete da vidite po manjim klubovima u regionu, a „Džuli mu je i dalje glavni hit. Imao ih je on još nekoliko u karijeri (Daj obuci levisice, Bio sam naivan itd.), ali su autorska prava dobili sponzori i menadžeri koji su s njim radili u vreme njegove najveće slave.

Devedesete nisu bile naročito milostive prema njemu, eventualno bi mogao da se pohvali time da je u Zagrebu držao studio i producirao za izvođače kao što je Nives Celzijus, a sledeća decenija svela je njegovu popularnost na pokušaje da se vrati na muzičke festivale i učešće u rijaliti programima.

Pre nekoliko godina mediji su prenosili njegovu izjavu da je posle svega postao socijalni slučaj, da živi na ivici egzistencije i da nije imao novac čak ni da ode roditeljima na sahranu, mada su kasnije i on i njegova supruga negirali te navode. Tačnije, naglašavali su da „nije baš toliko strašno“, piše 24.sata.hr.

Daniel i ja nismo socijalni slučajevi, ali živimo skromno u Ljubljani. Lečim se od raka već par godina, tako da dosta novca odlazi i na lečenje. Ne može sebi i meni da priušti dve nedelje odmora ili neko putovanje, ali živećemo normalno dok sam ja živa„, rekla je pre tri godine njegova supruga Aleksandra s kojom se bio skrasio u Sloveniji.

Ona je, inače, Popovićeva četvrta žena. S prvom suprugom Majom, bivšom makedonskom manekenkom, ima ćerku Anamariju. Njih dve žive u Skoplju. S drugom suprugom Sanjom Bjedov Popović ima sina i ćerku, a s trećom, bivšom konobaricom Sandrom Grekšo, sina Dominika.

Ne tako davno Sandra ga je provlačila po hrvatskim medijima i sudovima zbog navodnog neplaćanja alimentacije za sina Dominika punih 13 godina, a optuživala ga je i za fizičko zlostavljanje.

Pre dve godine pokušao je da se vrati na scenu i novim albumom obeleži 30 godina karijere. Nažalost, ponovo bezuspešno.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: svet.rs

FOTO: printscreen