Scandal

21 Septembra, 2021 23:00

Edita Aradinović rezvezala jezik: „Neki pevači su DESTRUKTIVNI!”

Edita Aradinović razvezala je jezik pa ispričala detalje o poslu, kolegama, a spomenula je i rođenu sestru Indi Aradinović.

Edita Aradinović razvezala jezik!

Na samom početku Edita je otkrila da javni posao zahteva dosta odricanja, a potom je sve kolege svrstala u isti koš.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели едита (@editaaradinovic)

Ovaj posao je sportski. Moraš da vodiš sportski život, kao sportista koji želi da pobedi, mora da trenira. Moraš da treniraš, mora da se odrekne, nema slatkiša, nema pušenja, alkohola, da se izlazi, da se druži… Mi pevači smo malo lucidni, ne spavamo zbog posla, malo smo i čudni, neki su i destrukvni, neki su malo i asocijalni, ali da bi na kraju bio pravi profesionalac moraš da se odrekneš nekih stvari u nekom trenutku svog života – rekla je Edita u emisiji „Premijera – Vikend Specijal“ i otkrila da li joj je javnog posla preko glave:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели INDY_ARA_👩🏻‍🦰 (@indy_ara_indira)

Sestra mi je takođe u šoubiznisu već dugi niz godina, nije došlo do zasićenja medija, ali nisam ja taj tip ličnosti. Ne mogu da kažem i da se ograđujem da sam nešto asocijalna, ali iskreno da kažem, koliko god se ja trudila da zračim pozitivnom energijom i da budem ekstrovertna i da sa svima super pričam, to nije tako. Meni nije lako i nisam taj tip koji kad se upale kamere blistam i smejem se, a trudim se da to radim, i onda baš sam nekako, šta znam… Izgradila sam sebe i zadovoljna sam sobom kako radim svoj posao, kao i publika – zaključila je pevačica.

FOTO: GAJA