Svet

September 15, 2020 19:00

By

Edita iskreno o LJUBOMORI na estradi! “To je prirodna pojava!”

Mlada pevačica Edita Aradinović iskreno je govorila za SVET o situaciji koja je zadesila estradu usled pandemije koronavirusa, svojim planovima kao i o nekim prijateljstvima na javnoj sceni.

Popularna pevačica ističe da se oslanja samo na sebe, da uživa u svom poslu i pravljenju muzike, ali se trudi da bude srećna i zadovoljna na svakom polju.

Edita: „Ja sam sama sebi država!”

Kako se snalaziš zbog otkazivanja nastupa? Jesi li  razmišljala o nekom drugom poslu?
„Nisam. Radim na pesmama, završavam album, uključena sam u par projekata, čućete uskoro o čemu se radi! Ne bunim se, nema razloga”

Jel tražiš pomoć od države?
„Ja sam sama sebi država! Haha, nisam se bavila time, vodim se kao umetnik, ludi umetnik i samo od sebe očekujem pomoć.”

Počela si da pišeš pesme, osim za Marinu Visković kome si pisala?
„Sebi. Planiram još pesama da napišem, ali polako. Ide sve svojim tokom”

Družiš se sa Katarinom Grujić i Tamarom Milutinović, jel to znači da su prijateljstva među pevačicama moguća?
Kaću i Tamaru znam nevezano od estrade, još iz srednje škole tako da naše prijateljstvo ne bih vezivala za posao kojim se bavimo, ono datira od ranije. Ali, smatram da su prijateljstva na estradi moguća! Ako znaš ko si šta si, ako si dobar čovek, nema razloga da bude problema”

Ali mnogo je sujete i ljubomore na estradi?
„Ne razmišljam o sujeti i ljubomori, to je prirodna pojava do neke granice. Verovatno je i ima, ali sam okružena ljudima kojima je to strano, pa je, iskreno i ne vidim.”

Kao ti se nisi razočarala u neke bliske ljude?
„Mnogo puta, ali i to je čar života.”

Edita: „Ceca i Jk su vrh estrade!”

Kad gledaš online koncerte Jelena Karleuša i Maja Berović, koja ti je zanimljivija?„Obe su moćne na svoj način! Muzika koju ja slušam je dosadna, i nezanimljiva u poređenju sa tom koju one izvode.”

Pa šta to slušaš?
„U zadnje vreme najčešće slušam tišinu. To mi prija.”

OK, a ko je tebi vrh estrade?
„Pa, zavisi da li pričamo o starijim ili mlađim zvezdama, ali svakako su tu u vrhu Dino MerlinJelena KarleušaCecaAnastasija.”

A šta ti želiš da ostvariš?
„Da stvaram muziku i uživam u njoj. Isto tako i da budem srećna na privatnom planu. Ne zavisi sve od mene, ali trudiću se:”

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: RAJKO RISTIC/SVET/ NEMANJA NOVAKOVIĆ