Svet

October 29, 2020 17:31

By

Edita upecala OZBILJNOG FRAJERA! Otkrila ko je OSVOJIO njeno srce!

Poplarna pevačica Edita Aradinović krije svoj ljubavni život kao zmija noge, međutin nakon što su procurele fotke na kojima se drži za ruku sa misterioznim muškarcem, mnogi se pitaju kada će njegov identitet biti otkriven.

Smučilo joj se da sluša neistine!

Mlada zvezda rešila je da stavi tačku na spekulacije koje pune novinske stranice, pa je otkrila o čemu se radi!

Pre svega nisam planirala ni da pričam o ovome, jer sam u par navrata objasnila medijima da više necu pricati o svom privatnom zivotu. Kao što možete da primetite komunikativna sam i društvena, kako uživo tako i na društvenim mrežama i ne radim ništa što može ugroziti mene i moju okolinu. Moja je samostalna odluka da živim jedan normalan, skladan život, ujedno i turbulentan zbog posla, i nemam vremena za ovakve stvari, ali sada sam primorana da pričam o tome, jer kruže neistine, i time narušavaju mir jedne ili više porodica, što nije uredu. Istina je da sam u vezi, sve ostalo je neistina – rekla je Edita za portal Hello.rs i dodala:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели editta (@editaaradinovic) дана

Na pitanje da li postoji neki muškarac koji je osvojio njeno srce, odgovorila je:

Postoji, i on nije oženenji političar, on je pre svega doktor, lekar. Da li se on privatno bavi politikom, kako i na koji način to je njegova stvar.

FOTO: RAJKO RISTIC/SVET/ ATAIMAGES/ INSTAGRAM