Star

7 Oktobra, 2020 20:00

EDO OTKRIVA! „Zilhin seksi snimak su UKRALI kad je nosila mobilni NA SERVIS”

Edo Fetić našao se u čudu kada je po internetu počeo da kruži eksplicitni snimak njegove još uvek zakonite žene Zilhe.

Edo stao u odbranu svoje ljubavnice!

Iako ne razgovaraju, Edo je stao u zaštitu svoje drage, a zbog sramote i male sredine kakav je Novi Pazar, seo je u auto i odmah pobegao u Beograd.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🅽 🅾 🆅 🅸 🅿 🅰 🆉 🅰 🆁 (@edisfetic_zadruga) дана

Došao sam u Beograd na nekoliko dana da se malo sklonim, ali i da pozavršavam poslovne obaveze. Što se tiče tog spornog snimka, on nije potekao od mene, a Zilha to zna jer smo se čuli telefonom. Kada sam ulazio u Zadrugu, ja sam sve pobrisao iz telefona i ostavio ga ćerki. Zilha je svoj telefon nosila u servis, neko je tamo to mogao da skine, jedino na njega sumnja, ali ne može da upire prstom ni u koga. To mi je Zilha sve poslala u poruci, čak je i išla u tu radnju da napada dečka, ali on tvrdi da nije ukrao snimak i da ga on nije plasirao. Ja nisam išao da proveravam. Ništa se na tom snimku ne vidi, tada smo bili u ljubavi kada je ona meni slala taj snimak – priča Edo i objašnjava da njegova ljubavnica Dragana Mitar nije umešana u Zilhinu aferu:

View this post on Instagram

🥰

A post shared by Dragana Mitar (@dragana_mitar) on

U poruci mi je rekla da zna da to nije od mene, tako da nije ljuta na mene. Dragana Mitar nije mogla da mi ukrade taj snimak jer je moj telefon uvek bio pod šifrom i nije imala pristup. Nas dvoje nikada nismo imali takav odnos da jedan drugom nešto ovako nameštamo. Moj će telefon pre da eksplodira nego da ga neko otključa. Bilo je u mom telefonu mnogo gorih stvari koje bi planule u medijima nego što je ovaj Zilhin video. Pričaće se o ovome tri dana i svi će posle zaboraviti. Ja da sam hteo njoj nešto da se svetim, ima mnogo gorih stvari nego što je taj snimak – završava Edo.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ / STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR