svet

June 7, 2019 20:00

By

EKSKLUZIVNO! Kaća Živković za novi broj SVETA: ZBOG BOLESTI MENJAM ŽIVOT!


Mnoge poznate ličnosti otvoreno su pričale o zdravstvenim problemima, a sada je i Katarina Živković priznala da boluje od insulinske rezistencije. Reč je o predijabetičnom stanju, tačnije o metaboličkom poremećaju kada telo ne reaguju na insulin.

„Radila sam analizu krvi i tako su mi otkrili insulinsku rezistenciju. Morala sam da iz korena promenim režim ishrane, da potpuno izbacim ugljene hidrate, a onda i način života. Pojačala sam trening i zato sam i smršala. Više nemam višak kilograma, koji sam dobila na nervnoj bazi. Meni su svi ostali rezultati savršeni, problem je samo taj insulin. Morala sam da prestanem da se nerviram za svaku glupost kao pre, da jedem dobru i zdravu hranu, da treniram i pratim sva uputstva lekara. Bioritam mi je i dalje poremećen, pa i kad nemam obaveze i ne radim, pre pet ujutro ja ne mogu da zaspim, ali ipak se trudim da se maksimalno odmaram kada ne radim“, kaže Kaća, koja je, srećom, svoj problem otkrila na vreme, te tako nije došlo do dijabetesa.

OSTATAK TEKSTA POTRAŽITE U ŠTAMPANOM IZDANJU SVETA KOJI JE U PRODAJI NA SVIM KIOSCIMA!

https://svet-scandal.rs/arhiva-brojeva/kupite-svet-sokantno-otkrice-severina-i-igor-se-razvode-milica-todorovic-tuzila-zeta-zbog-pljacke-prva-velika-ispovest-sina-suzane-perovic

AUTOR: svet

FOTO: svet