Star

14 Marta, 2022 19:00

EKSKLUZIVNO! LUKA RACO NAJZAD PROGOVORIO O NAPUŠTANJU „IGRE SUDBINE”!

Vest da bi Luka Raco mogao da napusti seriju „Igra sudbine” uzdrmala je javnost. Redakcija magazina „TV Novele” kontaktirala je s njim želeći da proveri ima li istine u takvim navodima – on je otkrio kako je zapravo došlo do tih tračeva, progovorio o ponudama koje je dobio, kontaktu s kolegama koji su otišli iz serije, devojci i emotivnom statusu, ali i još mnogo čemu!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели TV Novele (@tv_novelesrbija)

S obzirom na to da su se pojavile glasine o tvom odlasku iz „Igre sudbine”, hajde da stavimo tačku na njih. Da li si uopšte razmišljao u tom pravcu u nekom trenutku ili ipak ostaješ Aleksa do poslednje klape?
– Ne, ne. U suštini znam i kako je nastala ta priča – prvog dana snimanja treće sezone ja nisam imao scene. Dosta novinara je došlo da isprati samo snimanje. Dosta glumaca je takođe bilo tu, ali ne i ja. Onda su nastale grupne fotografije bez mene, što su neki novinari protumačili kao znak da ja neću biti u nastavku serije, ali to ovim putem demantujem. Sa zadovoljstvom nastavljam da snimam i da budem deo ovog divnog projekta.
Čuli smo da si, pre nego što je počelo snimanje treće sezone, dobio nekoliko ponuda za nove projekte, a da je u jednom od njih trebalo da igraš sa kolegama s kojima si delio kadar u „Igri sudbine”. Zašto si odlučio da ipak ostaneš u ovoj seriji?
– Iskren da budem, prva stvar i prvi projekat za koji su me pozvali je upravo nastavak serije – dve nedelje nakon završetka druge sezone smo već bili pozvani da razgovaramo o trećoj. Tako da svi ostali potencijalni projekti nisu ni ušli u razmatranje. Ako bih uspeo da uklopim ovaj i neki drugi projekat – zašto da ne, ali to bi bilo dosta teško, s obzirom na to da sam na setu po 12 sati dnevno.

Kako je uopšte došlo do toga da se snimi nastavak „Igre sudbine” i jesi li uopšte očekivao takav razvoj događaja?
– U suštini nisam očekivao, niko nije. Mi smo imali čak i žurku, proslavili smo kraj snimanja, većina nas je zaplakala zbog samog kraja kad je bila ta poslednja scena, uključujući i mene. Baš je bilo emotivno. Dosta smo se vezali jedni za druge, sklopljena su mnoga nova prijateljstva, nekako smo postali… Da ne kažem porodica kao što svi kažu… Postali smo prijatelji tokom te dve godine snimanja. Niko nije mogao da očekuje taj nastavak, ali eto, zbog velike gledanosti i zbog zahteva publike, nastavljamo da snimamo treću sezonu.

Nastavak velikog intervjua sa Lukom pročitajte u štampanom izdanju magazina „TV Novele”, koji vas čeka na svim kioscima – u njemu vas, pored novosti iz života domaćih glumaca, očekuju i najsvežije vesti, tračevi i intervjui sa turskim, ali i latinoameričkim zvezdama. Vidimo se na kioscima!

 

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: ALEKSANDAR KRSTOVIĆ, INSTAGRAM