svet

May 5, 2019 16:00

By

EKSKLUZIVNO SAMO ZA SVET! Cuca o životu sa Šabanom: Bili smo 15 godina zajedno, imam pravo na nasledstvo

Ivona Negovanović Cuca, Šabanova dugogodišnja ljubavnica, specijalno za Svet otkriva detalje o kojima nikad pre nije govorila. Kralja narodne muzike upoznala je pre 15 godina, a danas ima 29.

„Pa računajte sa koliko godina sam ga upoznala. Znači, imala sam 14 godina kada sam ga srela u kafani u kojoj sam pevala. Svi su mi govorili: ’Šaban te gleda, Šaban te gleda…’ Mene je toliko bilo sramota! Razmišljala sam šta on ima da me gleda… Tako je sve počelo. Posle me je vratio iz Bosne u Beograd i tu sam i ostala. Od tada se nikada nismo razdvajali“, kaže Cuca.

Da li ti je krivo što Šaban nikada nije javno priznao da te voli i nikada nije stao u tvoju zaštitu?

“Menjala bih svoj život za njegov. On je bio moj život, moje sve… On nikada nije davao nikakve izjave protiv mene, sve smo radili u dogovoru. Nikada javno nisam htela da priznam da živimo zajedno zbog njegove dece. On je svoju decu mnogo voleo. Ilda je božanstveno dete. Ona je bila nešto posebno u Šabanovom životu. Njoj je sve praštao, kao i meni. On je nju zvao Lindina. O njegovom prvom sinu Robertu stalno smo pričali, ali tajno, kada nema nikog, pa čak ni čoveka koji je u kući čistio i radio. Ja nisam imala poverenje ni u koga, dok je Šaban verovao svima. I bila sam uvek u pravu za sve. Osećaj govori više od hiljadu reči. Intuicija je mama. Šaban je patio za Robertom, govorio je kako je napravio veliku grešku i kako sebi neće oprostiti što ne može da se izbori sa Gordanom. U jednom momentu sam ga pitala da li je napravio nešto strašno zbog čega ga Gordana drži u šaci jer nisam mogla da shvatim da govori tako ružne stvari o svojoj ženi, a ne sme da je ostavi. Verujem da njoj nije bilo lako sa njim dok je bio mlad, ipak je on Šaban Šaulić, verovatno se napatila, ali znate kako se kaže kakva vam je žena, takav vam je život. Ne mrzim je stvarno, samo ono što je radila nije joj trebalo. Svi mi imamo decu, i ona i ja. Trebalo bi da se plašimo Boga.”

Imaš decu sa Šabanom?

“Ostvarena sam u stvarima u kojima bi svaka normalna žena trebalo da se ostvari. Sa Šabanom sam provela pola svog života. Nikada više neću biti ni sa jednim muškarcem jer ja željna seksa nisam, a ostvarena jesam.”

Kako ste uspeli to da sakrijete?

“Ja nikom ne verujem! Imam ženu koja ide u kupovinu, koja se brine o svemu. Mislila sam da neke stvari ne mogu da se sakriju, ali shvatila sam da imam talenta za skivanje. Svi mi imamo svoju privatnost! Šaban je samo sa mnom osetio šta znači prava ljubav i osećaj pripadnosti i porodice. Otkako ga nema ne mogu da dođem sebi, izgubila sam mleko. To je strašno. Svi su mi govorili da ne valja što smo on i ja toliko vezani. Ne može niko ko nije osetio neke stvari na svojoj koži da razume iste. Meni je Šaban priznao da me voli više od života. On nikada nije nikome priznavao da ga voli. Volim te su veoma teške reči. Poslednju pesmu sa Zoricom Brunclik posvetio je meni!”

Da li ćeš tražiti deo imovine?

“Mi smo bili u vanbračnoj zajednici. Mi smo 15 godina bili zajedno i ja imam pravo na imovinu! Da sam bezobrazna, mogla bih da tražim svoj deo. Po novom zakonu, imaš pravo posle pet godina na imovinu. Da sam bezobrazna mogla bih, znam da mogu, a znam i koji ljudi stoje iza mene. Ali neću da se čerupam… On je mene voleo jer je znao da nisam sa njim iz koristi. Meni ne treba ništa, otkako njega nema nemam ništa i ne treba mi ništa. Pandorina kutija polako se otvara, a to je najslađe. Pričam samo ono što znam i ne može niko da mi zabrani. Goca svakako treba Robertu da da deo imovine, on pravo na imovinu ima kao i svako njegovo dete, a to što je dala desetak hiljada maraka pre sto godina da se sve zataška to se ne važi. Šaban je bio plodan čovek, pa je sejao decu, i neka je, deca su ukras sveta.”

NASTAVAK CUCINE ISPOVESTI U NOVOM BROJU SVETA KOJI JE U PRODAJI! SVE SKANDALOZNE DETALJE O CUCI I ŠABANU U ŠTAMPANOM IZDANJU!

 

https://svet-scandal.rs/arhiva-brojeva/kupite-svet-uzas-darko-opet-povredjen-mogu-da-mu-odseku-nogu-poruke-koje-je-marko-slao-staniji-lunina-kolumna-prve-fotke-prijovicke-sa-bebom-nastavak-cucine-ispovesti-o-zivotu-sa-sabanom

AUTOR: svet

FOTO: svet