Star

March 6, 2022 13:00

By

Franu upala kašika u med! Uselio se kod Elene, a Mileta niko nije obavestio!?

Prošlo je skoro tri nedelje od kada je Fran Pujas napustio Zadrugu, odakle je prvo otišao u Zagreb gde inače živi, ali se brzo vratio u Beograd. Kako saznajemo, uselio se kod Elene Kitić, sa kojom mu ljubav cveta, ali je posle samo 20 dana vraćen u rijaliti.

BOJAN VUKOVIĆ

-Fran je po izlasku iz rijalitija morao da ode u Zagreb zbog papira, ali se posle nekoliko dana vratito u Beograd. Tačnije, vratio se čim je Mile Kitić otputovao kod Marte u Dominikanu. Elena je ostala sama u njihovoj vili na Voždovcu, pa je Fran brže-bolje doleteo kod nje. Ludovali su svaku noć i pravili žurke na Martinom bazenu . Ipak su bili razdvojeni pet meseci. Prava je sreća da su uopšte opstali ovoliko dugo s obzirom da su pred početak rijalitija tek ušli u vezu – objašnjava izvor blizak Franu i nastavlja:

BOJAN VUKOVIĆ

-Deluju zaljubljeno, a Franu odgovara i to što može da bude u Beogradu potpuno besplatno jer ne plaća ni stan, ni hranu. Samo još nisu Mileta obavestili da je kod njih prebacio svoje strvari. Kod Elene ima svega, pa sve što je zaradio u rijalitiju može da sačuva sa strane. Još se i on traži i ne zna šta će da radi i u koji posao da uloži zarađeni novac. Čak mu je predložila da kada izađe iz rijalitija njih dvoje otputuju u Dominikanu gde Elenini imaju stan. Nije mu se vraćalo ponovo u rijaliti, ali eto, publika ga je vratila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elena Kitić (@elenakitic)

Pročitajte: Sloba Radanović STIPSA? Neće da razbacuje pare kad Jelena ionako ima vremena!

AUTOR: STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ