Star

14 Marta, 2021 13:00

Elena u DEPRESIJI zbog AFERE Milice i njenog muža!

Mediji bruje o aferi Jugoslava Karića i Milice Todorović iako su oni to demantovali uz izgovor da su dugi niz godina prijatelji! U to, međutim, skoro niko ne veruje, a STAR paparaco uslikao je Elenu Karić, u strogom centru grada ispred restorana koji su držali ona i Jugoslav dok su bili zajedno.

Elena u depresiji

Ona u blizini ima i stan, tako da je crne kese sa stvarima verovatno donela jer će biti na staroj adresi dok boravi u Beogradu. Primetili smo da nije raspoložena, a ni doterana kako smo od nje navikli.

Očigledno da je utučena zbog razvoda, a kako se šuška, ona je nakon saznanja da se Jugoslav snašao, pala i u depresiju. Stiglo je očigledno sve, ne kažu za džabe da je razvod nakon smrti dragih ljudi najbolnija stvar, piše STAR.

Sa druge strane, čini se da je Karić procvetao zahvaljujući Milici Todorović, a Elena se još privikava da je opet slobodna. Baš se vidi da je rasejana, u pomoć joj je pritekla jedna žena, pa su iz auta zajedno nosile crne kese sa stvarima. Navodno su nakon razvoda Elena i Jugoslav svu imovinu rasprodali, te je zato i svratila do restorana da uzme lične stvari. Ona će nastaviti svoj život na Baliju, gde živi već nekoliko godina, i kako upućeni kažu, do razvoda i jeste došlo jer su se ona i Jugoslav udaljili, a ni on više nije mogao da podnese njen novi stil života i čudne rituale koje  sprovodi, piše novi STAR.

AUTOR: STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR