Emina Jahovic
Svet

5 Avgusta, 2021 16:01

Emina IZLUDELA zbog Mustafe! Ima PARA ne PLAĆA alimentaciju!

Emina izludela zbog Mustafe koji uprkos tome što ima pare, jednostavno neće da plaća alimentaciju. Iako, ni Emina nije u teškoj finasijskoj situaciji, ipa očekuje da Mustafa bude otac, i da snosni odgovornost za svoju decu, kada je reč o alimentaciji. Pevačica Emina Jahović i dalje tuži bivšeg muža, Mustafu Sandala, njihov slučaj i dalje je na sudu.

Emina izludela zbog alimentacije

Njen bivši suprug dve godine nije plaćao alimentaciju za decu, Jamana i Javuza, pa je Emina izludela i potražila pravdu na sudu. U početku je delovalo kao da je u prijateljskim odnosima sa Mustafom, ali se cela stvar očigledno zakomplikovala. Dodatno, Emina na ovom primeru želi da pokaže da ima pravde i za sve žene.

Ne govorim o osobi čija finansijska situacija nije dobra i koja je u nevolji. Sve u životu je za nas ljude. Ako jednog dana njegova finansijska situacija bude loša, radiću i za njega. Ali znam da nije. Postoji pravda kada su materinstvo i očinstvo u pitanju, kao i u svim pitanjima u životu. Cela moja borba nije samo za mene, već za to da ova razmera pravde deluje u korist svih žena u ovoj situaciji – rekla je Jahovićeva nedavno u razgovoru sa novinarom Ugurom Alkaparom za turski list “Posta”, prenosi Pink.rs.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Ona je ovog leta mališanima platila kampove i vodila ih sa sobom na letovanje, koje je sama platila. Kako se jadala drugaricama, njoj nije žao da troši na decu ali joj je krivo što Mustafa nije uključen u sve to i što misli da je ona dužna sama da izdržava decu. On sigurno misli da ukoliko da novac za Jamana i Javuza, da će to Emina da troši i zato zateže, ali ne shvata da će morati sve unazad da isplati jer je ugovor kojim se obavezao je potpisan pred sudom. Sa druge strane turski zakoni štite žene i Emina će sigurno dobiti spor, samo je pitanje kada – rekao je izvor blizak pevačici, piše Pink.rs.

Uprkos pritisku javnosti Mustafa, je prilično rezervisan i uzdržan u komentaru situacije koja je esklarila sa Eminom.

Šta god da kažem, mogli biste pogrešno da shvatite. Zato mi oprostite. Ipak, ono što želim da istaknem je činjenica da je Emina majka moje dece i ja je izuzetno poštujem. Što se sinova tiče, uvek sam tu za njih. Vodim ih u školu kajt surfinga, igramo razne igre… Provodimo kvalitetno vreme zajedno. Sve je kako treba da bude – rekao je nedavno turski pevač za njihove medije o procesu koji vodi sa Eminom.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ