EMINA JAHOVIĆ
Star

15 Januara, 2022 18:00

Emina Jahović danas puni 40 godina,a njen bivši muž se ženi upola mlađom!?

Dok je bivši muž Emine Jahović, Mustafa Sandal  već duže vreme u srećnoj vezi sa dve decenije mlađom Melis Sutšurup, Emina Jahović prži izgledom i u četvrtoj deceniji!

EMINA JAHOVIĆ

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Naime, bivši muž Emine Jahović, proslavio je svoj 52. rođendan, a njegova devojka, koja je upola mlađa od Emine mu je to i čestitala na Instagramu, uz poruku koja je mnoge zaintrigirala.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Emina Jahovic (@yaemina)

– Možda je neko imao automobil pre mene, možda su neke devojke čekale na tebe sa mirazom, možda si ti kriv… Ali sve nas je to pripremalo za ovo danas, moj Kito. Uvek sam uz tebe, da bi mogao da budeš nasmejan i spokojan. Srećan rođendan, buduće prezime – napisala je Melis

Emina Jahović novim fotografijama povodom 40. rođendana zapalila Instagram

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Emina Jahovic (@yaemina)

Naime, pevačica se danas na svojim društvenim mrežama pohvalila svojim izgledom, te i na taj način proslavila ulazak u četvrtu deceniju života.

Popularna pop pevačica ovim povodom objavila je niz atraktivnih fotografija i sama sebi poželela srećne 40-e. Baš kao što se od nje uvek može i očekivati, Emina je ponosno ponela svoje godine i hrabro zakoračila u četvrtu deceniju svog života, a kroz svoje objave istakla je važnost voljenja sebe.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Emina Jahovic (@yaemina)

– Volim sebe i sve vas – napisala je pevačica.

Podsetimo,  Emina Jahović i Mustafa Sandal sporazumno su se razveli 2018. godine, posle deset godina braka. Malo ko je znao da je njihov brak počeo da se raspada dve godine pre nego što su se zvanično razišli.

IVAN VUČIĆEVIĆ

Pročitajte: Tanja Savić ne odustaje od Draška: „Pre ću se ubiti, nego odustati!“

 

AUTOR: STAR

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM