Svet

19 марта, 2022 22:00

Mustafa Sandal nema 1.300 evra za alimentaciju? Eminin brat Mirsad besan kao RIS zbog sestrića!

Bivši supružnici Emina Jahović i Mustafa Sandal trenutno nikako ne mogu da se slože u vezi sa alimentacijom, zajedničkom imovinom i novcem, a pevačica je potpuno poludela kada je shvatila da godišnje zdravstveno osiguranje za sinove Jamana i Javuza nije plaćeno, iako je to bila Mustafi na obaveza. Kako je istakla, on dve i po godine ne daje ni dinara za decu, iako su se na sudu dogovorili da dele obaveze.

View this post on Instagram

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Turskoj muzičkoj zvezdi je mnogo da daje 1300 evra mesečno za alimentaciju, jer ističe da nema iste prihode nakon pandemije virusa korona, te će tražiti poništenje iznosa i ponovni izlazak na sud.

Odustao je od pomaganja, jer je shvatio da pevačica zarađuje mnogo više od njega, naročito od kozmetičkog brenda. Jahovićeva ne krije razočaranje i gnev zbog svega što se događa, jer ga ovakvog ne poznaje, kao da je postao drugi čovek, a nedavno je obelodanio vezu i sa bogatom preduzetnicom Melis Sutšurup, koja je od njega mlađa dvadeset godina. Izvor blizak Emininoj porodici, ističe da je njen brat Mirsad veoma ogorčen na bivšeg zeta, a sestrina situacija ga veoma ljuti i uzbuđuje.

Pročitajte: Emina Jahović otkrila kroz kakvu nepravdu prolazi: „Ne mogu da zaštitim decu!“

 -Mirsad i Eminina majka su veoma razočarani u bivšeg zeta Mustafu, koji se promenio otakako su se razveli. A, naročito otakako se zaljubio u lepoticu Melis, koja ga je opčinila i udaljila od dece. Samo traži razlog da se sukobi sa pevačicom i ispadne žrtva, a to se Mirsi nikako ne dopada, te je sestri poručio da će se umešati u čitav slučaj, ne bude li se pevač poneo kao pravi otac. Nije mu se dopalo ni to što je pošto – poto želeo da proda porodični dom na Bosforu, ali ga je kupac na kraju otkačio. Teško mu je da daje 1300 evra za alimentaciju, a može da se provodi sa novom devojkom po belom svetu. Porodica je Eminu podržala da mu pošalje izvršitelje, jer nije plaćao obaveze na vreme, a on joj je uzvratio tužbom. To je posebno naljutilo bivšeg košarkaša, koji pokušava da se suzdrži i ne očita mu lekciju, jednom za sva vremena – završava izvor za Svet.

View this post on Instagram

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Pročitajte: Četiri stravične TRAGEDIJE obeležile su reperov život, a onda je otišla i ona! Nigorove reči kidaju dušu!

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Ivan Vučićević