Emina Jahović sa sinovima
Svet

June 14, 2022 10:00

By

Evo šta Emina misli o venčanju Mustafe i Melis: Fotografija vrednija od milijardi bivšeg muža

Emina Jahović sa sinovima uživa u harmoničnoj atmosferi, ne haje za Mustafu i Melis

Svadba Mustafe i Melis danima unazad intrigira javnost a sve zbog skupe gala proslave koje je trajala puna tri dana. Bivši suprug Emine Jahović i Melis konačno su stali na ludi kamen a poslednja žurka odigrala se u dvorištu prelepog hotela Marmaris gde je sve bilo dekorisano sa stilom.

Pročitajte: Nakon glaumuroznog venčanja, Mustafa i Melis provociraju Eminu – Mlađi sin uz oca, a stariji… (foto)

Mladenci su pored velikog i skupog venčanja, imali u planu i nesvakidašnji medeni mesec. Naime, kako pišu turski mediji, Mustafa je uzeo časove letenja da bi se sa svojom dragom vozio helikopterom i tada posetio nekoliko egzotičnih destinacija. Kako se dalje navodi, Mustafu je ovo luksuzno venčanje koštalo blizu 200 hiljada evra.

Za to vreme dok oni uživaju u luksuzu i nestvarnim planovima, Emina Jahović provodi vreme u Istanbulu sa svojom porodicom a sa njom su i sinovi Jaman i Javuz. Ipak, detalj koji je nedavno sve iznenadio jeste da na dugočekivanoj žurki koju je Mustafa pompezno najavljivao povodom venčanja, nisu bila oba sina. Samo jedan je prisustvovao ceremoniji venčanja, a uz mladu je takođe bio sin kojeg je dobila sa bivšim partnerom.

Pročitajte: Mustafa Sandal nema 1.300 evra za alimentaciju? Eminin brat Mirsad besan kao RIS zbog sestrića

Nedugo nakon toga, Emina je na svom Instagramu objavila porodičnu fotografiju koja dokazuje da nikakve milijarde ne mogu zameniti ljubav porodice. Svi porodično, boravili su u omanjem mestu pod nazivom Gocek koje se takođe nalazi u Turskoj.

Pročitajte: Mustafina devojka zavrnula slavinu? Emina Jahović ostaje BEZ MILIONA?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELLO! Magazin (@hellomagazinsrbija)

Čini se da je pop zvezda ovu sliku objavila nedugo nakon što je možda Mustafa objavio porodičnu sliku iz Marmaris hotela, budući da njenim sinovi sigurno nije pravo što je njihov otac sada oženio drugu. Emina je visprena i snalažljiva pa je Jamanu i Javuzu omogućila sjajan vikend kako bi na trenutak zaboravili sve ono o čemu se ovih dana piše i spekuliše a tu je i baka, Eminina majka, da u svemu tome pripomogne.

Pročitajte: Nesvakidašnji plan za medeni mesec – Mustafa ne štedi, verenica uživa, a šta radi Emina

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram / Instagram Screenshot