svet

18 Februar, 2018 10:52

EMINA MILIONERKA I POSLE BRAKA SA MUSTAFOM Otkriveni detalji- evo šta sve pripada pevačici nakon razvoda

Bez obzira na to što su pevačica Emina Jahović i turski pevač Mustafa Sandal potpisali predbračni ugovor, advokati obe strane će se, kako saznajemo, dogovoriti o podeli imovine.

Iako je turski biznismen bio taj koji je tokom godina provedenih u braku zaradio mnogo više od svoje supruge, on neće praviti problem da se materijalni deo ovog ugovora ispoštuje u njenu korist.

Čak i da imovinu ne podele napola, Emini će ostati milioni jer Mustafa već godinama zarađuje mnogo novca. Osim svoje pevačke karijere i albuma koji prodaje u milionskim tiražima, on je po produkcijskom poslu poznat u Evropi i tu je zaradio ogroman novac. Na sve to, on je dobar biznismen i ima nekoliko svojih kompanija. Pravo malo bogatstvo su kuća u Istanbulu, u koju je uloženo 700.000 evra, kao i porodična vila u luksuznom odmaralištu Gjodžeku, gde su provodili svako leto – kaže izvor blizak sa još uvek zakonitim supružnicima, i dodaje:

Kao što svi znaju, Emina i Mustafa imaju jahtu čija vrednost se procenjuje na dva miliona evra, a šuška se i da je on nedavno kupio privatni mlaznjak. Za sve ove godine koliko su bili zajedno on je vredno radio na mnogim projektima i njihova ušteđevina bi mogla da se broji milionima, a dobar deo toga ostaje Emini. On joj je pomogao finansijski i da pokrene njenu liniju parfema, a u planu su bile i investicije u Beogradu. Pričalo se da će graditi luksuzni hotel po jednoj stranoj licenci, ali ne znam šta će biti sa tim sada kada su odlučili da se razvedu. To je trebalo da se uradi od prodaje hotela u Bodrumu, koji je godinama bio u vlasništvu Mustafine porodice- ističe sagovornik.

Prema nekim saznanjima, Emina će ostati da živi u Turskoj jer su njihovi sinovi Jaman i Javuz već krenuli u školu tamo i najbolje vladaju turskim jezikom.

Emina će najverovatnije nastaviti život u Istanbulu kako njihovi sinovi ne bi osetili veliku promenu zbog razvoda, a i da bi tatu mogli da viđaju često. Kako sada stoje stvari, mališani bi trebalo da žive sa Eminom, ali će Mustafa moći da ih viđa kada god to poželi. Visina alimentacije će biti samo formalni deo potpisivanja brakorazvodnih papira jer Sandal neće praviti pitanje oko njene visine. Emina i Mustafa nikome od nas prijatelja nisu rekli razlog rastanka mada je već mesecima bilo jasno da se nešto događa. Više od pola godine na porodičnim okupljanjima i slavljima prijatelja nisu došli zajedno – objašnjava naš kojem su oboje dragi:

Žao mi je što je došlo do toga jer su imali sve uslove da budu srećni. Svako od njih dvoje mi je drag na poseban način i bili su lep par.

 

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: Blic

FOTO: Instagram