Star

20 Februar, 2022 16:39

Emina tek sad neće dobiti ni dinara! Mustafa se OŽENIO! Na novu ljubav TROŠI MILIONE! (FOTO)

Kako prenose domaći i turski mediji bivši suprug Emine Jahović, Mustafa Sandal oženio je svoju dvadeset godina mlađu devojku. Prelepa plavuša, kako je i najavljivala nedavno, udala se za turskog pevača i ostvarila svoju dugoočekivanu želju.

Melis je, čini se, znala da će kad-tad stati pred oltar s Mustafom pa je nedavno, na simpatičan način to i otkrila.

– Možda je neko imao automobil pre mene, možda su neke devojke čekale na tebe sa mirazom, možda si ti kriv… Ali sve nas je to pripremalo za ovo danas, moj Kito. Uvek sam uz tebe, da bi mogao da budeš nasmejan i spokojan. Srećan rođendan, buduće prezime –  napisala je tada dve decenije mlađa Melis Sutšurup.

PROČITAJTE: Mustafina devojka zavrnula slavinu!? Emina Jahović ostaje BEZ MILIONA?

Danas su na „Instagramu“ isplivale slike tajnog, intimnog venčanja. Oboje nasmejani i srećni, zakoračili su u novo životno poglavlje. Melis je na intimnoj proslavi izgledala zanosno i to u crnoj venčanici, dok je Mustafa bio elegantan, u svom stilu.

U krugu najbližih članova porodice Melis je rekla „da“ Mustafi, a da li su slavlju prisustvovali i Eminini i Mustafini sinovi Jaman i Javuz za sada nije poznato.

PROČITAJTE: Mustafa Sandal spremio DOKAZE za sud! Uzima Emini decu!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melis Sutsurup 🌈 (@melisutsurup)

Nedavno smo pisali i o agoniji koja se nastavila među bivšim supružnicama zbog Mustafini neizmirenih zakonskih obaveza prema Emini. Njih dvoje su zbog toga, navodno završili na sudu, međutim, kako smo saznali, turski pevač našao je način da se izvuče, te da Eminu navodno, ostavi bez ičega!

– Mustafa je baš kivan na Eminu jer je bila s onim milionerom, to nikako ne može da joj oprosti iako je ona žena bila u toj vezi kad se uveliko razvela – objašnjava izvor i dodaje:

– Zato je platio tim najjačih advokata i rešen je da joj ne ostavi ništa, ni novac, ali ni nekretnine. Zato je Emina morala da se iseli iz porodične kuće u kojoj su živeli i da iznajmi stan – priča izvor i dodaje:

– Sada je okupio tim najjačih advokata, skupio je dokumentaciju i ide do kraja. Navodno, pošto Emina i sama sjajno zarađuje, ima kozmetički brend, peva, glumi u seriji… Sve to dobro naplaćuje, pa bivši muž nastoji da je liši svega što joj po zakonu sleduje. Videćemo da li će uspeti, ali baš se naoštrio, posebno sad kad hoće da se ženi po drugi put – završio je izvor.

Kako će se sad odvijati situacija budući da Mustafa ima drugu ženu, ostaje da vidimo…

AUTOR: STAR

FOTO: Instagram / Printscreen