Scandal

3 Avgusta, 2020 19:00

Emina UNIŠTILA zdravlje! Mustafa joj SPASAVA ŽIVOT!

 Emina Jahović godinama unazad i te kako vodi računa o svojoj kilaži i ni za živu glavu sebi ne dozvoljava da se ugoji! Međutim, čini se da je u poslednjih nekoliko meseci preterala sa lajt ishranom u kombinaciji sa vežbama, pa deluje kao da je na ivici anoreksije prenosi tabloid SCANDAL! Zbog svega toga njen bivši muž Mustafa Sandal jako brine i spreman je da učini sve da joj pomogne da ojača jer mu je Eminino zdravlje važno zbog njihovih sinova, ali i zbog nje same!

BIVŠI MUŽ ČINI SVE DA POMOGNE EMINI DA OJAČA!

„Emina je preterala sa bio ishranom, jako malo je jela jaku hranu, maltene se veganski hranila u poslednje vreme i to je uzelo maha”, otkriva izvor SCANDALA! i dodaje:

„Na sve to imala je naporne treninge, što njen organizam nije mogao da podnese, pa se sve to zajedno odrazilo na njeno zdravlje. Više nije u stanju da pojede ništa jače i kaloričnije, odmah joj se povraća, a sa druge strane, jako je slaba i treba joj proteina i masti! Mustafa joj je sada desna ruka. Kupio joj je vitamine i sve vreme joj diktira šta da jede. Čak joj je nabavio i plan ishrane koji će joj ojačati telo i imunitet. Treba njemu Emina zdrava, jer je ipak majka njihovih sinova… Baš je brižan prema njoj, ako Bog da, možda se sad i pomire. A čujem da i Emini prija njegova pažnja”, dodao je izvor za SCANDAL!.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!