Ispovest Dragane Katić
Svet

October 22, 2022 16:15

By

Rešeno šta će biti sa emisijom Nikad nije kasno: Dragana je tu, ali ne i Žika

Emisija Nikad nije kasno uskoro počinje sa emitovanjem

Ugovoru o saradnji između Pinka i Grand produkcije potpisanom pre nekoliko dana, danas je dodata još jedna bitna stavka, po kojoj će se od 6. novembra i emisija “Nikad nije kasno” emitovaće se na ovoj televiziji!

Pored čelnika dve kuće Zeljka Mitrovića i Gorana Šljivića, potpisivanju ugovora prisustvovala je i voditeljka emisije “Nikad nije kasno”, Dragana Katić.

Pročitajte: Iz Granda odgovorili na optužbe koje su stigle od TV Prva – Oni obmanjuju javnost

ELENA SRDIĆ

Iz Grand produkcije najavljuju da će i ova sezona popularnog muzickog takmičenja nastaviti sa rušenjem rekordne gledanosti.

– Nakon Zvezda Granda, Praktične žene i Specijala, logično je bilo da se i “Nikad nije kasno” pridruži našim projektima koji će se emitovati na Pinku. Govorimo o jednoj od najpopularnijih emisija na našim prostorima, koja će ići u dobro poznatom terminu, nedeljom od 21h! – kaže direktor Granda Goran Šljivić.

Pročitajte: Spojila ih je emisija Nikad nije kasno – Odnos Dragane i Žike više je od prijateljstva

ELENA SRDIĆ

Iako nije prisusustvovao samom potpisivanju ugovora, Žika Jakšić poručuje :

– Nisam iznenađen ovakvim razvojem događaja, jer se to već mesec dana najavljivalo kao mogućnost ukoliko se ne postigne dogovor izmedji TV Prva i SBB. Meni je najvažnije da to neće ugroziti gledanost emisije i da će se emisija vratiti na već ustaljeni termin nedeljom u 21h na koji je publika naviknuta.

ELENA SRDIĆ

Ugovor potpisan na obostrano zadovoljstvo

Vlasnik Pink televizije Željko Mitrović podsetio je da je ovih dana najavljivao da javnost očekuje još novina kada je reč o novim projektima na televiziji Pink.

– Pre nekoliko dana potpisali smo ugovor vezan za tri velika projekta, a evo danas i za poslednji, za emisiju “Nikad nije kasno”, za koju mislimo da je veoma bitna da dođe na televiziju Pink. Ova emisija je takođe od veoma posebnog značaja za nas.

Pročitajte: Karleuša prokomentarisala Grandovo potpisivanje ugovora s Pinkom

ELENA SRDIĆ

Dakle, pored Zvezda Granda, Grand Specijala i Praktične žene, gledaoci će na Pinku ubuduće gledati i emisiju “Nikad nije kasno”, koja sa emitovanjem, podsetićemo, počinje 6. novembra, s početkom u 21h.

Muzičko takmičenje “Nikad nije kasno” postoji od 2015. godine.

Autor i prodicent emisije je Sasa Žika Jakšić, voditeljka Dragana Katić, dok se u ulozi stalnog člana žirija pojavljije tekstopisac i kompozitor Saša Miloševic Mare.

 

AUTOR: VESNA MILANOVIĆ

FOTO: ELENA SRDIĆ