Star

31 Januara, 2022 10:00

EMOTIVNA ISPOVEST Dee Đurđević! Voditeljku ostavio otac, ali su joj ovi muškarci nadoknadili svu ljubav!

Iza voditeljke Dee Đurđević je veoma težak period. Ona je 2019. godine doživela tešku saobraćajnu nezgodu usled koje su joj lekari jedva spasili ruku, ali i ostale povrede koje je imala nisu bile bezazlene. No, to nije jedina nevolja koju je lepa voditeljka preživela. Nju je, kako se pisalo, ostavio otac, a ona i majka su, zbog njegove ljubavnice završile na ulici.

Međutim, to je period o kome Dea nerado govori.

Pisali su se razni naslovi. Pogotovo kad sam bila u bolnici, kao deo terapije sam morala da prelistam sve kako bih se vratila u javni život. Nisam znala koliko se piše. Ja nisam znala da li je jutro ili noć, nema prozora. Ni danas ne želim da govorim o svom ocu. To je toliko isprepletana priča, da mi treba mnogo snage i vremena da bih to ispričala. Posle svega što mi se dogodilo me je pozvao, ali nismo ni u kakvim odnosima. Mama je najponosnija na moju hrabrost – ispričala je Dea u emisiji „Premijera – Vikend Specijal“.

Voditeljka je u ispovesti o svom životu istakla da je njeno detinjstvo ipak bilo srećno, te da joj je očevu ljubav nadomestio deda.

Imala sam mnogo srećno detinjstvo, kod bake i deke sam volela u Vojvodini da provodim vreme. Ravno, lepo i srećno. Učilo se kroz igru, deda me svašta naučio kroz igru, da čitam i da pišem. Devedesete, mali si, ako imaš slatkiše i društvo tebi više ništa ne treba. Sve kreće iz kuće, najviše sam bila vezana za deku, preminuo je 2014. bio je mnogo bolestan. Bio je šećeraš, oslepeo je, prenosila sam mu kod koga je lopta, dokle je stigla, tako sam zavolela fudbal i sport. On je prvi znao sve moje tajne i rešenja. Naučila sam da uvek slušam sebe, i šta god da se desi, sve će to da prođe i srećni i ružni momenti – priča Dea.

EMOTIVNA ISPOVEST Dee Đurđević! Voditeljku ostavio otac, ali su joj ovi muškarci nadoknadili svu ljubav!

Deda nije jedini muškarac koji je voditeljku obasuo ljubavlju. Naime, ona je već pet godina u srećnoj vezi sa kolegom Mladenom Mijatovićem, koji je bio uz Deu kada je prolazila kroz najteži period u životu.

Dea Đurđević

U trenu je ostala bez ruke, ali je zahvaljujući lekarima na čelu sa profesorom Markom Bumbaširevićem ta ruka spasena i funkcioniše. Sećam se da mi je tog jutra zazvonio telefon s nepoznatog broja. Bila je to Marija Dimitrijević, žena koja mi je javila da se Dei dogodila saobraćajna nezgoda i da se nalazi pored nje. Dala joj je telefon, a Dea mi je rekla: „Udario me je autobus, dobro sam. Molim te, dođi.“ Nakon toga me je pozvala i koleginica Maša sa Pinka koja mi je otprilike isto to rekla. Obukao sam se i otišao da vidim šta se događa. Pre izlaska iz kuće sam prokomentarisao da će to biti još jedan težak dan. Međutim, bio je to tek početak jednog teškog perioda, tek nas je čekalo mnogo neprospavanih noći, nedelja i meseci – počinje svoju ispovest Mijatović i dodaje da je Dea bila u toliko lošem stanju da je ni lekari nisu prepoznali:

PROČITAJTE: Dea Đurđević ponovo vozi kola – Konačno se oporavila nakon nesreće!

Nju su odvezli u bolnicu pre nego što sam stigao na lice mesta, ali sam posle sve vreme bio uz nju. Od Hitne pomoći do ljudi na VMA, niko nije znao da je reč o javnoj ličnosti. Lekari je nisu prepoznali. Bila je bez ruke, sva krvava, sa velikim brojem povreda unutrašnjih organa, oštećenjima srca i pluća… Karlica joj je bila slomljena na nekoliko mesta. Nije bila problem samo ruka, koja se najviše potencira. Lekari koji su brinuli o njoj rekli su da su njene povrede bile tipične ratne. Samo jedna njena povreda bila je dovoljna da umre, a ona ih je imala četiri-pet! Svaka joj čast što je preživela, divim joj se. Zdravstveni sistem u Srbiji odneo je još jednu pobedu uz, naravno, veliku mentalnu snagu koju je sama Dea posedovala.

Posle svega što su zajedno preživeli, Dea i Mladen danas uživaju u ljubavi, ali venčanje još uvek ne planiraju.

Ne opterećujem se venčanjem, vreme će pokazati da li će nešto da se dogodi ili neće. Sve ono što se desilo Dei pokazuje da čoveku u sekundi može da se promeni ceo život. Zato svakog dana živim punim plućima i trudim se da ga iskoristim na najbolji mogući način, a šta bude, biće. Ništa ne planiram unapred. Važno je da sam Deu osvojio i da smo zajedno – rekao je Mladen nedavno.

PROČITAJTE: Političar otkrio od čega je preminula novinarka Ksenija Vučić!


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: PRINTSCREEN PREMIJERA, INSTAGRAM PRINTSCREEN