Zemljotres u Turskoj
TUŽNO

22 јуна, 2022 23:00

Bolna ispovest Emine Jahović posle svega: Nisam preživela. Razdvojena od porodice, doživela sam šok…

Emotivna ispovest Emine Jahović razara dušu 

Pevačica Emina Jahović gostovala je ranije u jednoj turskoj emisiji, a svojim rečima rasplakala je sve prisutne. Budući da se razvela i da je svoj život posvetila isključivo svojim sinovima, prisetili smo se ove emotivne ispovesti u kojoj je govorila o svom detinjstvu i razdvojenosti od porodice.

Pročitajte: Emina Jahović progovorila o bivšem suprugu – Posle svega što joj je učinio ona je ipak srpemna da ovo uradi za njega

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Emotivna ispovest Emine Jahović – Detinjstvo nisam preživela

Emina Jahović je odrastala u Novom Pazaru, kao najmlađe dete Nusreta i Senije Jahović, lekara specijalista. Ona je bila gost jedne emisije u Turskoj, a njena emotivna ispovest je rasplakala goste u studiju. Pevačica se tada prisetila trenutka kada je izgubila oca sa samo 18 godina.

– Moj otac je preminuo kada sam imala 18 godina. Brat i sestra su otišli na studije. Brat je došao u Tursku da igra košarku, a sestra je otišla na fakultet da studira medicinu. A ja sam ostala sama sa majkom i brinula se o njoj 7-8 godina.

Pročitajte: Evo šta Emina misli o venčanju Mustafe i Melis: Fotografija vrednija od milijardi bivšeg muža

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Emina ističe da joj je uvek falila porodica i patila je zbog toga što nisu svi na okupu.

– Ja ceo svoj život živim razdvojena od porodice. Nikada nismo bili na jednom mestu zajedno, nikad – rekla je tada pevačica.

Pročitajte: Mustafina devojka zavrnula slavinu – Emina Jahović ostaje BEZ MILIONA?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Ono što je u tom trenutku rasplakalo sve u studiju jeste kada je Emina počela da priča o svom detinjstvu.

Dakle na na primer uopšte nisam preživela svoje detinjstvo. Kada kažu: „Možda stvarno ne bih uspela u životu da nisam ostala tako beznadežna„. To je stvarno tako. Kad te život jednom dole povuče i udari o dno, doživiš šok, ali odande odskočiš i ustaneš. To je tako. Zato ponekad te teške i negativne stvari koje smo doživeli moramo pretvoriti u pozitivne. Samo tako postajemo jaki. Dakle, proživljavajući bol. Jer to je život…

Podsetimo, Emina Jahović već neko vreme živi u Istanbulu sa sinovima Jamanom i Javuzom, a često ističe koliko je vezana za majku. Razvod joj je izuzetno teško pao ali je u više navrata istakla da je sa Mustafom ostala u dobrim odnosima zbog dece. Ipak, kako su pisali domaći mediji u proteklom periodu imali su turbulencije oko alimentacije a i njen bivši suprug nedavno je napravio luskuznu svadbu o kojoj su pisali svi srpski i turski mediji. Emina se ipak, povodom njegove ženidbe nije oglašavala već se okrenula porodici i karijeri.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Glossy

FOTO: Instagram Screenshot