Svet

4 Januara, 2022 14:00

Emotivna ispovest Nikole Rokvića: HTEO DA SE ZAMONAŠI?!

Prvi put, posle očeve smrti, Nikola Rokvić, otvorio je dušu i otkrio ono o čemu je porodica Rokvić ćutala u svojoj  emotivnoj ispovesti Nikola je izneo privatne detalje koje nikog ne ostavljaju ravnodušnim.

nikola rokvić objavio

RAJKO RISTIĆ

– Bilo je trenutaka kada je Nikola pomišljao na monaški život, ne u smislu da bi nas ostavio, daleko od toga, već zato što je to njega izuzetno vuklo. I ja to potpuno mogu da razumem. To je bogatstvo koje duša može da oseti samo na takvom mestu. I kad dobijemo tu blagodat, taj blagoslov od molitve ili posta, to je nemerljivo s bilo kakvim ovozemaljskim životom, tako da ja mogu da razumem šta je njega vuklo. On je stvarno u jednom trenutku duboko ušao u veru, okružio se ljudima koji su u tome. Ali kasnije shvatio da je najbolje što čovek može da uradi implementirati taj duhovni život u ovaj koji živimo, uspeo je da nađe neku sredinu da živi zdravim duhovnim životom, a da nije monaški, koji je teško živeti – opisala je Bojana u emisiji „Dok anđeli spavaju“.

Pevač je potvrdio supruginu priču.

– Pa jeste, bio sam malo naporan porodici tada. To je ta prva moja spoznaja duhovnosti, svaka tema je bila vezana za duhovnost, hteo sam svima da prenesem to kako sam ja goreo u veri, ali ne može to tako. Ja sam čovek koji ima porodicu, ima decu i moja ćelija je moja porodica. Tako živim i pokušavam da nađem taj neki uzani put, porodični, a što se tiče monaštva, možda jednog dana kad izvedem decu na pravi put. Moja Bojana je veliki čovek, veliki prijatelj, ona je jako uticala na moj život, naravno, svaka žena utiče na život muškarca, ali ona je nadogradila tu neku empatiju, ljudskost… Tri u jednoj i žena i sestra i drug. To je Marinkova pesma. Ona je videla tu moju želju i ljubav da je rekla: „Nikola, ti ako budeš želeo da kreneš tim putem, daću ti blagoslov – izjavio je Nikola u gore pomenutoj emisiji.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nikola Rokvic (@nikolarokvic)

Pročitajte: Pevačica u strahu! Mesecima je uhodili: “ Ne proživljavaju samo mlađe generacije tu vrstu zlostavljanja!“

AUTOR: SVET

IZVOR: emisija "Dok anđeli spavaju"

FOTO: RAJKO RISTIĆ/INSTAGRAM/PRINTSCREEN/INSTAGRAM