Stan Dragane Katić svet portal
Svet

January 31, 2023 15:35

By

Dragana Katić je ovog dasu krila godinama: Lep je, mlad i očigledno je koliko je voli FOTO

Emotivni status Dragane Katić intrigira javnost godinama, međutim, voditeljka je odlučna u nameri da svoj ljubavni život drži podalje od javnosti. Jednom prilikom je istakla da se nikada sa svojim partnerima nije pojavljivala na javnim dešavanjima, a otkrila je i zbog čega.

Pročitajte: Dragana Katić jedva izvukla živu glavu –  U stravičnoj nezgodi zadobila ozbiljne povrede VIDEO

Rajko Ristić

– Prosto smo imali takav dogovor . Uvek sam birala partnere koji su uspešni u svojoj sferi posla i niko nije trebalo da bude moj pratilac. Gde god da bih se pojavila sa nekim on bi bio moj pratilac, a ne on to što jeste, tako da je svako od nas obavljao svoj posao. Uz dogovor apsolutno sve može da se sredi. Ja sam se na svim javnim događajima pojavljivala sama, a moji partneri su bili partneri iz senke, da tako kažem.

I dok je emotivni status Dragane Katić oduvek bio misterija, lepa voditeljka uvek je rado govorila o svojim sinovima, Bojanu i Bobanu, koje je, svojom odlukom, odgajala sama.

Pročitajte: Nećete verovati koliko godina ima Dragana Katić – Ovo su korekcije koje je radila kako bi izgledala mlađe 

Ata images

– Svega se čovek uplaši kada dođu problemi. Kada je lepo, sve možeš sam, a kada dođu problemi i izazovi, kada treba da rešiš nešto sam kao roditelj, da doneseš krupnu odluku – sve je teško. Apsolutno sve. Ali, koliko god da je teško ne može se opisati ta nemerljiva sreća kada uspeš u nečemu, kao što sam ja konkretno uspela – da imam dva mlada, zdrava, čista, moralna, uspešna bića koja samostalno, idu svojim putem i ostvaruju svoje snove i ciljeve, a i dalje su u kontaktu sa svojom majkom – rekla je jednom prilikom Dragana.

A, da je ljubav između nje i sinova bezgranična, te da su joj oni podrška, kao što je i ona njima oduvek bila, mogli smo da zaključimo i na dodeli MAC nagrada.

Naime, voditeljka se na pomenutom događaju pojavila u društvu sina Bobana, u čijem zagrljaju je ušetala u Štark Arenu.

Pročitajte: Dragana Katić progovorila o rastanku sa sinom – Zbog njegovog odlaska sam psihički pucala, jedva sam preživela

Ata images

Boban je inžinjer arhitekture koji živi i radi u Berlinu, a Dragani, kao i svakoj majci, razdvojenost od sina mnogo teško pada. Drugi voditeljkin sin, Bojan, je završio Fakultet političkih nauka i živi u Beogradu.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES