Emotivni život Kaje Ostojić svet novine svet portal
Svet

May 18, 2024 15:45

By

Ovako izgleda Kajin četvrti muž: Ovaj je pravi, od mladosti je njena srodna duša (foto)

Emotivni život Kaje Ostojić često je u žiži interesovanja

Pevačica Katarina Ostojić zbog turbulentnog ljubavnog života često je u žiži interesovanja, a sada je na promociji albuma Sandre Afrike, predstavila svog novog verenika, za kog tvrdi da je njena srodna duša.

Emotivni život Kaje Ostojić svet novine svet portal

Ivan Vučićević

Emotivni život Kaje Ostojić privlači pažnju

Pevačica je napustila svoj stan i preselila se u verenikovu kuću na Bežanijskoj kosi, a kako saznajemo par na jesen planira i svadbu. I taman kad pomislimo da se konačno posvetila karijeri, Kaja nađe novog dečka i zaboravi na publiku.

Mnogi poznavaoci muzike tvrde da je ona jedna od najtalenatovanijih pevačica, ali ne stiže da peva koliko bi trebalo, jer taman kad preboli bivšeg, pojavi se novi.

Emotivni život Kaje Ostojić svet novine svet portal

Ivan Vučićević

” Tačno je da se udajem za Miloša, kojeg poznajem pola svog života. Kada smo se 2008. godine upoznali, među nama su sevnule varnice, koje smo sada samo rasplamsali. Iako se dugo nismo ni videli, ni čuli, hemija među nama, ljubav i emocija koju osećamo, bile su dovoljne da shvatimo da smo stvoreni jedno za drugo.

On je moja druga polovina, nemam razloga da ga krijem. On je umetnička duša, kao i ja. Savršeno crta, svira gitaru, zaluđenik je za muziku. Znamo se već 16 godina, a sada su nam se putevi spojili na pravi način”, rekla je Kaja.

Pročitajte Savršenu figuru duguje ovim pravilima – Kaja Ostojić otkrila kako je za kratko vreme skinula više od deset kilograma

Da je stvar ozbiljna potvrđuje i činjenica da je pevačica svog novog partnera upoznala i sa ćerkom Nikolinom.

Emotivni život Kaje Ostojić svet novine svet portal

Foto Svet

Nedavno je poznata pevačica primećena u jednom shoping centru kako razgleda nameštaj, te se pretpostavlja da će uskoro renovirati kuću  verenika po svom ukusu.

Emotivni život Kaje Ostojić svet novine svet portal

Foto Svet

Podsetimo, emotivni život Kaje Ostojić oduvek je privlačio mnogo pažnje. Iza sebe ima tri braka. Iz prvog braka sa Nikolom Dragojlovićem je dobila ćerku Nikolinu, a ubrzo nakon njenog Nikolininog rođenja su se razveli.

Njen drugi suprug bio je košarkaš Uroš Duvnjak, a nakon toga bila je udata za di-džeja Džuniora Džeka. Posle razvoda od Džuniora uplovila je u vezu sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem, sa kojim su joj mnogi predviđali venčanje, ali umesto toga njihova veza je okončana.

AUTOR: Svet

FOTO: Foto Svet, Ivan Vučićević