Tuga Danijele Martinović
Star

March 2, 2022 18:13

By

EMOTIVNO! Danijela Martinović konačno progovorila o svadbi bivšeg muža i Hane Huljić!

Nakon što je njen bivši saputnik, Petar Grašo, sa kojim je provela preko 20 godina u vezi, oženio 15 godina mlađu, ćerku Tončija Huljića, Hanu Huljić, oglasila se Danijela Martinović.

Dok su mnogi pomislili da je Danijelino srce slomljeno, u intervjuu za „Story.hr“, umetnica je dala zagonetnu izjavu, nakon koje su se svi zapitali kako se zapravo oseća.

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Naime, poznato je da je su Danijela i Grašo bili srodne duše dugi niz godina, a hladan tuš realnosti usledio je nakon njihovog raskida i početka veze muzičara i Hane. Ipak, kako je i uvek takva bila, Danijela je ostala dostojanstvena, nije dopustila sebi da javno pati, već je uzignute glave nastavila sa ličnim i poslovnim projektima, koji su joj u trenucima tuge bili motivacija da korača napred smelo.

PROČITAJTE: POTRESNO! Danijela Martinović se obratila svom nerođenom detetu!

ATA IMAGES

– Vrlo je teško razlikovati šta je gubitak, a što dobitak jer ono što nam se u jednom trenu učini kao gubitak s vremenom postaje dobitak, a jednako tako i ono što nam je dobitak s vremenom možemo doživeti kao gubitak. To je čarolija vremena – rekla je Danije Martinović u intervjuu za pomenuti medij.

Nakon ovih njenih reči, jasno je da je vreme „učinilo svoje“, te da Danijela nema nameru da očajava već je skoncentrisana na budućnost i na to šta ona nosi.

PROČITAJTE: DA SRCE PREPUKNE! Luna i Marko se potresnim rečima i dirljivim slikama oprostili od Nedeljke!

IZVOR: Story

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM/PRINTSCREEN