Star

9 Oktobra, 2020 15:00

Era Ojdanić u ŠOKU! „Kakva, bre, rođaka Snežana, NE POZNAJEM tu ženu!“

Kontroverzna učesnica Zadruge Snežana Ojdanić šokirala je mnoge svojom tužnom pričom, ali je zato i te kako razljutila porodicu Ere Ojdanića, jer se na sav glas hvali da im je bliska rođaka. Pevač je zgranut jer od poziva ne može da živi, ali ni da objašnjava ljudima da ne zna o kome se radi, piše STAR!

„Manite me tih robijašica, nemamo mi takve u porodici“

– Ja imam 50 godina i u životu nisam čula za tu Snežanu. Eto… Danas svaka šuša može da uđe u rijaliti i da se predstavi da je Erina rođaka. Sramota me je kad čujem da je robijala i bila u belom roblju. Kalja nam prezime, a i ne znamo ko je žena. Ovo je strašno šta se radi, pa moj tata će biti šokiran – rekla nam je Erina ćerka Milena, a on poručuje da nema nameru da tuži lažnu rođaku.

– Čuo sam da je ta žena ušla, ali sam šokiran da je ostavila moj kontakt da je podržavam. Pošto ne znam ko je u pitanju, zvao sam neke rođake da se raspitam. To što se isto prezivamo ne znači da smo brat i sestra. Bože sačuvaj – priča za STAR Era i dodaje:

– Raspitivao sam se malo ovde po Crnoj Gori pošto sam došao da poplaćam poreze i račune i saznao sam da ta Snežana lepo peva, a da joj je brat pevač. Eto po toj muzičkoj liniji možda i jesmo neki rod, ali toliko dalek da se ne poznajemo. Pa ja ne mogu da živim od poziva, samo me zovu i ispituju ko je ona, pa kako je robijala, pa zašto je tetovirana i muškobanjasta… Ma idi bre, pa toliko me nisu zvali ni koronu kada sam imao i ležao u bolnici. Ne mogu ljudima da objasnim da ne znam o kome me pitaju. Baš mi žena napravi problem – završava Era.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/ GAJA/ E-STOCK