Svet

1 Avgusta, 2020 13:00

Era u SUZAMA! „Ako sam ZARAZIO ĆERKU Jasminu, UBIĆU SE!“

Era Ojdanić svojim ludorijama pokušao je da pokaže da ga korona nije slomila, ali je prava istina ipak drugačija. Pevač se zbog visoke temperature nalazi u bolnici Dragiša Mišović, gde leži i njegov sin Dragutin. Za to vreme u njegovoj porodičnoj kući u Meljaku odvija se prava drama piše STAR.

„ONA JE ŠEĆERAŠ I EPILEPTIČAR, NEĆE PREŽIVETI KORONU!“

„Šta da vam kažem, tata je imao danima temperaturu, a onda je počeo jako čudno da kašlje, zbog čega je testiran i hitno primljen u bolnicu. On je treći član iz naše kuće koji je završio u bolnici, posle mog muža i brata. Ono što Eri najteže pada je mogućnost da je zarazio stariju ćerku Jasminu. To će biti pogubno jer je ona šećeraš, a često ima i epi napade. On se sada pojede od brige! Rekao mi je da će se ubiti ako je zarazio rođeno dete“, priča za STAR Erina ćerka Milena koja trenutno sama brine o celom imanju i bolesnoj sestri Jasmini koja ima 52 godine.

„Da nije bilo te proslave punoletstva u našem motelu, ništa se ovo ne bi desilo. Šta da se radi. Krivi smo. Sada nam samo predstoji da se molimo Bogu da se tata oporavi i dođe kući. On dok ne dođe kući i ne vidi ćerku da je tu i da je živa, nikom ne veruje. Takav je. Mnogo brine za nju. Stvarno je u stanju sebi da naudi ako se njoj nešto desi. Nikada to sebi ne bi oprostio. On tamo zbija šale, igra i peva, ali kako su mi preneli, po ceo dan ne ustaje iz kreveta, čak ni sa kim i ne priča. Iskreno baš se plašim za njegov život, jer ima on godina“, kaže zabrinuto Erina ćerka Milena za STAR.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR