Star

6 Jula, 2021 13:05

Ermina oplela po Jovani Ljubisavljević! Ona je klasična SPONZORUŠA i lažov!

Nakon što je napustila velelepno imanje u Šimanovcima, Emina Pašović žestoko je oplela po bivšoj cimerki Jovani Ljubisavljević.

Ermina oplela po Jovani Ljubisavljević zbog Stefana Karića?

Naime, Ermina tvrdi da je Jovana upropastila Stefana Karića i smatra da će se on i te kako razočarati u misicu po izlasku iz „Zadruge”.

Toliki gnev imam, naročito ka njoj. Ona je upropastila Stefana Karića, za mene je psihički poremećena osoba. Najveći lažov koga sam videla u životu. Svima buši mozak, naročito njemu. Ne mogu da verujem šta je sebi dozvolio. Svako pitanje je slagala! Priča da je pakao preživala, kakav pakao je preživela? Priznala je da je flertovala sa Anđelom da bi napakostila Vladimiru. Primala sve poklone od Vladimira – rekla je Ermina i dodala:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefan Karic (@karic___s)

Ona ga gasira u svakoj svađi. Ja sam pokušavala da ga smirim. Ona ga je gasirala. Ona nema osećaj da balansira kad on pukne. Umesto da izbalansira, da ga smiri, bilo šta da uradi. Ne, ona gasira… Uvija mu se kao kobra u facu! Ja sam ubeđena da je ona klasična sponzoruša, kratko i jasno! On je stvarno zaljubljen u nju, ali mi nismo. Ja sam prva iznosila mišljenje da sa njom nešto nije u redu. Ja mislim da je psihički poremećena, patologija čista. Kada se Stefan bude osvestio, neće mu biti dobro. Kada čujem šta pričaju, meni nije dobro. Neke teorije zavere, da njoj nameštaju. Ona mu je oprala mozak, ne verujete šta mu ona radi. Ne verujem da je neko nekome tako pomutio um… Smatram da je najgora. Sve je uradila što je rekla da neće uraditi – zaključila je bivša zadrugarka.

U nastavku pogledajte kako je Ermina oplela po Jovani Ljubisavljević:

FOTO: GAJA