Star

25 Jula, 2021 19:45

Ermina otkriva: Sa Lunom i Markom sam ZAVRŠILA svaku priču!

Ermina otkrila zbog čega je razočarana u Lunu i Marka!

Ermina Pašović doživela je razočaranje kada je izašla iz Zadruge i saznala da je Luna Đogani pljuvala. Kako kaže, sve vreme je bila uz Marka i nju i bodrila njihovu ljubav kada niko nije, pa joj je sad krivo jer su joj okrenuli leđa!

Ermina otkriva detalje o Đoganijevima!

Nisam se čula ni sa kim od Đoganijevih, čak ni sa Markom. Planiram da zovem Gagija da mu čestitam što je postao deda, to je najlepša stvar na svetu. Čula sam da me je Luna nešto pljuvala, iznenađena sam zbog toga, nisam očekivala to, a ne znam ni koji je razlog. Mnogo sam bila srećna kad sam čula da čeka bebu, Luna je stalno pričala da će ako ima sina da se zove Luka, a ako dobije devojčicu da će biti Mia, i eto, stvarno je dala devojčici ime Mia. Srećna sam zbog njih, jer znam koliko je želela da ostane sa Markom i da postane mama, ali ja da je zovem prva ne želim, smatram da zaista ništa nisam učinila ni rekla da bi me Luna pljuvala – kaže Ermina za Star i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Luna Djo Miljkovic (@luna_djogani)

Navodno je Luna rekla kako sam ja lagala da smo mi najbolji prijatelji i da oni mene tako nikada nisu gledali, a to je i istina, ja sam sa Markom bila super, više nego sa njom. Ne znam šta da kažem, ne kajem se što sam skakala za njih i branila njihovu ljubav, opet bih to uradila, a svako ima svoje, kako hoće. Ja znam koliko je meni Marko učinio i za njega sam tu uvek – objašnjava Ermina.

PROČITAJTE: Ermina Pašović ima surovi plan! Preko Gagija otima Lunine fanove!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Anabela (@anabelci)

Kako smo saznali, Ermina je zvala Lunu i Marka kada je napustila rijaliti, ali oni joj se nisu javili na telefon.

Ermina je zvala da čestita što su dobili bebu, ali joj se oni uopšte nisu javili. Mislim da je Luni poslala i poruku, ali odgovor nije dobila. Saznala je da su oni nešto ljuti na nju, a šta se tu tačno izdešavalo, ne znam. Sumnjam da je Luna ljuta na Erminu jer je u rijalitiju pominjala Anabelu, i to ne u lepom kontekstu – kaže izvor blizak Ermini.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: GAJA