Marija Šerifović pronašla posao
Svet

February 26, 2023 18:45

By

Podlegla trendovima: Marija Šerifović očajna posle estetske korekcije, evo kako sada izgleda FOTO

Estetska korekcija Marije Šerifović krenula je po zlu

Marija Šerifović nikada nije podlegla pritisku da uradi bilo kakvu intervenciju na sebi. Ekstravagantnog izgleda je od kako je počela da se bavi pevanjem, a to je ono po čemu je i prepoznatljiva osim po vokalnim sposobnostima koje su vanserijske. Za vreme policijskog časa usled pandemije korona virusa, popularna pevačica počela je da snima vlogove koji su postali gledani podjednako kao i njeni spotovi.

Pročitajte: Sad je sve jasno – Zbog porodičnog sukoba Šerifovićka nije stala u Snežaninu zaštitu

Estetska korekcija Marije Šerifović

Foto: Ata images

U jednom od poslednjih videa ona se konsultovala sa fanovima da li da napravi presedan i uradi promenu na sebi? Naime, estetska korekcija Marije Šerifović je nešto što je uradila svaka druga osoba na svetu, u pitanju je stavljanje fiksne proteze kako bi joj se zubi lepo ispravili.

– Da li da stavim fiksnu protezu, da ispravim ovu krivu trojku, koju imam kao Hak i ovu gornju trojku? Pošto imam keca, pa trojku, nemam gornje dvojke, a dole nemam druge jedinice… Da li da stavljam protezu i da ulazim u tu agoniju od dve godine da bih ispravila trojku i trojku? – upitala je ona svoje pratioce na Instagramu pre mesec dana pevačica.

Pročitajte: O ovome je ćutala – Marija Šerifović čeka bebu, Saša Popović otkrio pevačicinu najveću tajnu

Estetska korekcija Marije Šerifović

Foto: Instagram

Očigledno je dobila vetar u leđa od njenih obožavatelja pa je tako pre nekoliko dana javno progovorila o estetskoj intervenciji i pokazala rezultate kojima se čini, u prvi mah i nije zadovoljna:

– Od danas sam zvanično mutava. Rekla sam vam da dole imam fiksnu protezu. Gore sam imala ekspander. Sada je on skinut, zajedno sa folijama. Imam protezu i gore. Ne pitajte me ništa, na rubu sam nervnog sloma, ali ne dam se – istakla je Šerifovićeva na svom Jutjub kanalu prilikom boravka u Zagrebu.

Pročitajte: Nećete verovati da je ovo ona – Marija Šerifović našminkana, isfenirana, s minđušama – A, tek da joj vidite garderobu FOTO

Estetska korekcija Marije Šerifović

Uskoro će Marija imati holivudski osmeh, a do tada verujemo da će se privići na protezu koja joj, morate priznati ne stoji loše.

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: Ata images