Estetske korekcije
Svet

11 Januara, 2023 19:34

Marija Šerifović podlegla trendu: Odluka o estetskoj korekciji sve iznenadila FOTO

Estetske korekcije biće primetne i na licu Marije Šerifović

Za razliku od svojih brojnih koleginica, Marija Šerifović do sada na sebi nije imala nikakve estetske korekcije, međutim, sada je rešila da promeni nešto po tom pitanju. Doduše, nije u pitanju nikakva drastična promena, ali je nesumnjivo da će ona ulepšati pevačicu.

Pročitajte: Nećete je prepoznati – Marija Šerifović u haljini i sa dugom kosom FOTO

Imidž Marije Šerifović

Instagram

Naime, Marija želi da ulepša svoj osmeh, tačnije da ispravi zube koji su krivi, ali nije sigurna da li je fiksna proteza dobar izbor, pa se u vezi s tim konsultovala sa svojim pratiocima na Instagramu.

Ona je postavila anketu na svom storiju sa konkretnim pitanjem „proteza“ i ponuđenim odgovorima „apsolutno“ i „nije strašno, ne stavljaj“, kako bi saznala šta o položaju njenih zuba misle obožavaoci. Kako bi bolje dočarala svoj problem Marija je i u krupnom kadru pokazala svoje zube i ukazala na problem koji smatra da ima.

Pročitajte: Oglasile se Jovana Pajić i Marija Šerifović, romantične fotografije preplavile Instagram – Našu ljubav nećete uništiti 

– Glasi pitanje: da li da stavljam fiksnu protezu da ispravim ovu krivu trojku koju imam kao Hak, i ovu trojku, jer gore nemam dvojke, a dole jedinice – pitala je Marija i objasnila da ima neuobičajen raspored zuba.

Pevačica očekuje odgovore od svojih pratilaca pa će ponovo razmotriti da li da poseti zubara i šta da preduzme po tom pitanju, s obzirom da se proteze nose dugi vremenski period.

Estetske korekcije odavno nisu strane ni ljudima koje nisu javne ličnosti, međutim, Marija koliko vidimo neće otići dalje od ispravljanja zuba, a i oko toga se još uvek dvoumi.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: GRANDONLINE

FOTO: RAJKO RISTIĆ, INSTAGRAM