Beba Ljube Perućice
Svet

29 маја, 2023 10:25

By

Lepo lice Ljube Perućice više nije isto: Zbog estetskih zahvata uskoro neće ličiti na sebe

Estetske korekcije Ljube Perućice više nisu tajna

I dok žene sa estrade poriču i kriju da su radile estetske operacije i korekcije, pevač Ljuba Perućica se ne libi da o tome javno govori.

Pročitajte Ljuba Perućica je ostavio Aleksandr -: Bio sam srećan kad sam raskinuo s Prijovićkom, prodisao sam

Estetske korekcije Ljube Perućice

Ata images

– Činjenica je da iz godine u godinu sve više muškaraca počinje da pazi na izgled. Moram da kažem da u svom okruženju znam muškarce koji prosto vole da izgledaju dobro, paze na svoj izgled i mislim da će se to sve više širiti – objasnio je pevač.

Pročitajte Bivši dečko Aleksandre Prijović raskrinkao pevačicu i njenu majku – Evo kako su se ponašale prema njemu posle raskida 

Estetske korekcije Ljube Perućice

Ata images

I dok mnogi muškarci nemaju hrabrosti da priznaju kojim estetskim zahvatima su se podvrgli, Ljuba Perućica je o tome potpuno otvoreno govorio.

– Mislim da je prag bola veći kod žena, a ja ne volim da me nešto boli (smeh) I iskreno uvek pitam, ako ćemo nešto da bockamo i da radimo, da li to boli. Najbolnije što sam radio je ovo sa podočnjacima, ali generalno čovek sve može da istrpi – priznao je Ljuba ne krijući da s vremena na vreme „popravi“ svoje podočnjake koji ne izgledaju baš lepo s obzirom na prirodu posla.

Pročitajte Ljuba Perućica reagovao nakon što su kamere u jednom tržnom centru njegovu suprugu krišom snimale golu

Estetske korekcije Ljube Perućice

Ivan Vučićević

Estetske korekcije Ljube Perućice nisu brojne, on je do sada korigovao samo podočnjake, no nije isključeno da će kasnije „popraviti“ i još nešto, te su njegove obožavateljke u strahu da ne upropasti svoje lepo lice.

– Ja volim da izgledam lepo i volim da dorađujem svoje slike, da izgledaju lepše, ali ne volim da preteram u obrađivanju pa kad me vide na nastupu da me ne prepoznaju. Svakako se treba truditi da čovek napreduje ali bez preterivanja. Ljudi prate naš životni stil, nije lepo da imaš 200 kilograma i izađeš na televiziju. Ljudima treba da bude ugodno i da slušaju i da gledaju – rekao je Perućica.

Najnovije na portalu Marie Claire

IZVOR: GRANDONLINE

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, ATA IMAGES