Estetske operacije
Svet

March 20, 2023 09:00

By

Ana Bekuta posle estetskih operacija je druga žena: Želela je da se podmladi, a evo šta je dobila FOTO

Estetske operacije Ane Bekute promenile su pevačicin izgled

Otkad se pojavila na javnoj secni Ana Bekuta oduševljava javnost, kako svojim raskošnim glasom, tako i neobičnom lepotom.

Pročitajte: Ničega se ne stidi – Ana Bekuta se skinula u kupaći i pokazala svaku nesavršenost na telu FOTO

Ata images

I dok su se njene koleginice svako malo odlučivale na estetske operacije i korekcije, Ana je negovala prirodan izgled. No, pre nekoliko godina, po pisanju Kurira, pevačica je poželela da se podmladi, te je otputovala u Španiju, gde je kod jednog od najcenjenih hirurga zatezala lice.

Pročitajte: Ceca i Ana diktiraju modne trendove – Pogledajte koja boja je hit ovog proleća FOTO 

ANA BEKUTA

Ata images

Takođe je uklonila crvenilo sa lica i vrata, podigla kapke i istakla jagodice. Estetske operacije obavljene u inostranstvu Bekuta je krila od medija kao zmija noge, skrivala ih je i od bliskih prijatelja, sve u strahu da će se pročuti te da će je neko osuditi, piše Story.

Pročitajte: Zašto tako da se upropastiš – Rasta operisao lice, više nije isti čovek FOTO

Pevačica je, kako mnogi tvrde, pre ovih korekcija operisala i nos, no, ni o tome nije želela da govori. Iako joj, ako je suditi po starim fotografijama, to nije bilo ni potrebno.

Pročitajte: Edita, ne treba ti ovo u životu – Novo lice pevačice šokiralo, pogledajte kako sada izgleda FOTO 

Instagram printscreen

Na njenu sreću zavladalo je vreme kada su estetski tretmani postali deo svakodnevne higijene i nege, te ona danas rado govori kako odlazi kod kozmetičara na masaže, botoks, ubrizgava voćne kiseline, zapravo radi sve ono što će njenom licu zadržati jedrinu i lepotu, jer još uvek nema nameru da se povuče sa scene.

 

IZVOR: STORY

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM