razvodi se tamara đurić
Scandal

January 31, 2022 22:00

By

Estetske operacije Tamare Đurić: “Imala sam 100 intervencija!” Evo šta je sve starleta uradila na sebi!

Starleta Tamara Đurić, koja je pre nekoliko godina učestvovala i u rijalitiju, poznata je kao neko kome nisu strane estetske korekcije, o kojima je uvek otvoreno govorila, ali nikada nije rekla koliko je tačno imala operacija i šta je prvo promenila na sebi.

ATA/IMAGES

Pročitajte: NESVAKIDAŠNJI POKLON TAMARE ĐURIĆ: Ovo nema nijedno dete!

Starleta, koja je pre godinu dana postala majka devojčice kojoj je dala svoje ime, otkrila je sada da je imala 100 intervencija, a prva operacija koju je imala, bila je operacija grudi i to čim je postala punoletna.

“Imala sam 100 intervencija!”

-Otprilike sam imala 100 intervencija, sve sam na sebi radila. Prvi put sam uradila grudi sa sa mojih 18 godina. Tad je bio prvi put i bilo je jako komplikovano u odnosu na sada, zato što je trebalo uverenje psihijatra, iako sam bila punoletna, trebao mi je potpis roditelja da bih uradila tu intervenciju, jer su doktori želeli da znaju zbog čega jedna mlada devojka želi da radi grudi – rekla je Tamara.

A ovako je izgledala ranije.

PRINTSCREEN/YOUTUBE

 

-Malo sam eksperimentisala i u sebe ugradila materijal koji se zove akvafiler. On je po sebi jako rizičan, koristi se za neke nesavršenosti na licu, a ja sam u velikoj količini to stavila u gluteus, što je izazvalo infekciju. Svaka operacija vuče mogućnost na određene probleme. Mogu da te usreće, a mogu i da ti upropaste život –  priznala je starleta.

Pročitajte: Tanja Savić priznala da je trudna?!

 

AUTOR: SCANDAL!

IZVOR: Informer

FOTO: ATA/IMAGES/PRINTSCREEN/YOUTUBE/FARMA