Maja Nikolić i Aca Lukas
Scandal

14 Januara, 2022 10:16

Evo ko će se boriti za odlazak na Evroviziju u Torino! U trci i: Aca Lukas, Maja Nikolić, Sara Jo, Ana Stanić…

Radio televizija Srbije je objavila spisak tideset šest pevača koji su obezbedili učešće na izboru za „Pesmu Evrovizije 2022.”, a među njima su i poznata imena sa estrade.

Evo ko će se boriti za odlazak na Evroviziju u Torino!

Kako je najvaljeno samo jedan od ovih pevača imaće tu privilegiju da predstavlja našu zemlju na ovogodišnjem takmičenju u Torinu u Italiji, koja se tradicionalno održava u maju.

Među onima koji se bore za mesto predstavnika Srbije na „EUROSONGU” mnogo je mladih nada naše muzike koje su afirmaciju stekle u raznim talent šou formatima, dok se veća muziča imena mogu nabrojati na prste.

Spisak takmicara

Printscreen

Takmičenja će se održati u februaru, kada ćemo saznatio koja pesme i izvođač odlaze u Torino. Od poznatih imena sa muzičke scene, kvalifikacije za EUROSONG pokušaće da prođu: Aca Lukas, Goca Tržan, Sara Jo, Angelina, Ana Stanić,  Marija Mikić, Stefan Zdravković i Zorja Pajić.

Spisak takmicara

Printscreen

Predstavnik će se birati po principu EUROSONG takmičenja u  dve polufinalne večeri od po 18 takmičara i velikog finala sa 16. finalista.

Cele prošle godine kao najveći favorit za predstavnika Srbije na Eurosonogu pominje se Aca Lukas koji se takmiči sa pesmom “Oskar”, za koju smo čuli da je najbolja koju je snimio tokom karijere, dok je velike koontroverze privukla izjava Maje Nikolić kako je Sari Jo mesto predstavnice unapred namešteno.

Polovinom feburara ćemo saznati ko je bio u pravu, a ko putuje u Torino!

PROČITAJTE I… NIKAD LEPŠE I EMOTIVNIJE: Nikola Rokvić zapevao prvi put posle Marinkove smrti! (VIDEO)

FOTO: RAJKO RISTIĆ