Svet

March 28, 2022 12:33

By

Evo koja je PEVAČICA savetovala Harisa Berkovića da raskine sa Radom Manojlović jer mu ne treba Matorka

I dok je ljubav Rade Manojlović i Harisa Bekrovića cvetala, bilo je mnogo onih koji su mislili da tu nema ni sreće ni budućnosti, pošto je Rada devet godina starija od njega.

Ova pevačica je savetovala Harisa Berkovića!

U jednom intervjuju za SVET, Rada se osvrnula i na odnos sa Stojom Novaković, za koju se pričalo da je savetovala Harisa da nađe mlađu devojku jer je Rada za njega matorka:

Nas dve se nismo čule, ali sam sa više strana načula da bi ona da se spusti lopta. Posle toga sam izjavila da sam se pokajala što sam javno komentarisala. Uvek se više kajem zbog onog što kažem, a ne onog što prećutim – rekla je tada Rada Manojlović, a na pitanje zar nije lakše da je koleginca nazove i izvini se umesto da da se kaje preko posrednika, ona je rekla.

stoja

IVAN VUČIĆEVIĆ

PROČITAJTE I: On je “jabuka razdora”! Konačno otkriveno koji muškarac je kriv za SVAĐU Rade i Kije!

U pravu si. Ja tome ne bih sada pridavala značaja, ali tada smo Haris i ja bili na početku, pričalo se da nismo jedno za drugo, da se roditelji ne slažu. Sve negativno. I samo je falilo da još neko od kolega doliva ulje na vatru. Da sad to izjavi, ne bih reagovala – objasnila je Rada Manojlović i nastavila:

Rada Manojlović

Bojan Vuković

– Radile smo neke svirke, svadbe i nisam osetila da me gleda ispod oka. Iskreno, nisam ni dala povoda. Ali onih koji mi ne misle dobro ima mali milion! Onima za koje znam šta mi misle ja se ne javljam, ali nikad to javno ne bih rekla.

PROČITAJTE I: Vesna Zmijanac ogolila dušu o BRAKU sa Kemišom! Nikad viđena fotka sa VENČANJA razoružava!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ