Nikola Šurbanović
Svet

22 Novembra, 2021 12:10

Evo šta ne znate Bojanu Raketiću iz serije „Kolo sreće”!

Glumac Nikola Šurbanović već deset godina gradi ime na televiziji, filmu i u pozorištu, a pozajmljuje glas i junacima igranih i animiranih filmova. Trenutno oduševljava publiku kao Marin sin u seriji „Kolo sreće”, a mi vam dajemo priliku da ga upoznate malo bolje…

Evo šta ne znate Bojanu Raketiću iz serije „Kolo sreće”!

Ukoliko vam se učinilo da vam je Marin sin Bojan iz serije „Kolo sreće” odnekud poznat – niste se prevarili. Glumac Nikola Šurbanović glumom se bavi već deset godina, a zapažene uloge ostvario je u serijama „Sinđelići”, „Preživeti Beograd” i „Grupa”. No, nije se dobro pokazao samo na televiziji – publika ga je mogla gledati i na velikom platnu, ali i u pozorištu.

Glumac Nikola Šurbanović u intervju za magazin TV Novela, ovako priča o svojoj ulozi!

Jeste li nekad gledali neku latinoameričku ili tursku sapunicu i šta generalno mislite o takvim projektima?

Iz ugla glumca, taj tip serija je poseban i zanimljiv izazov. S druge strane, mogu da kažem da za mene kao gledaoca telenovele nisu „moja šolja čaja”.

Sa kim se na setu najbolje slažete?

Pre svega smo izuzetan tim, stoga ne bih mogao da izdvojim osobu sa kojom se najbolje slažem, svi se slažemo. Čak i kada se dogodi da se u nekom trenutku ne slažemo, slažemo se da je to tako.

Kada biste mogli da odete na kafu s Bojanom Raketićem, šta biste mu poručili? Kakav biste mu savet dali?

Bojan je prema ljudima koje voli i koji su mu dragi pun bezuslovnog poverenja. Inače, njegovo poverenje se teško stiče ali se i veoma lako gubi. On je retko pošten i dobar čovek, do granice infantilnosti. Svakako bih bio surovo iskren prema njemu i skrenuo bih mu pažnju na to da je prema osobama koje su prema njemu dobre suviše lakoveran.

Kompletan intervju sa Nikolom Šurbanovićem pročitajte u novom broju magazina TV Novele, u kojem vas čekaju najnovije vesti, tračevi i intervjui sa zvezdama iz domaćih, latinoameričkih i turskih sapunica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TV Novele (@tv_novelesrbija)

AUTOR: TV Novele

FOTO: PROMO/ Aleksandar Krstović