Svet

25 Januara, 2022 11:06

Evo šta rade Tošić i Jelena dok je na snazi mera zabrane prilaska!

Pop zvezda Jelena Karleuša početkom godine našla se u centru pažnje domaće javnosti kada je prijavila supruga Duška Tošića za porodično nasilje. Sukob poznatih supružnika dogodio se na Božić, a nekadašnjem fudbaleru određena je zabrana prilaska pevačici u trajanju od 30 dana. Nakon turbulentnih dešavanja u porodičnom domu na Dedinju, Jelena je odlučila da spakuje kofere i otputuje na odmor u susret kocertu koji je prethodno zakazala na jednoj svetskoj lokaciji.

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Naime, pop diva se redovno oglašava na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram, a kako je prethodnog vikenda imala nastup u Dubaiju, koji ne prestaje da se komentariše, jer je srpska diva pop muzike uspela još jednom da se nađe kao vodeća tema u svetskoj štampi, jer je oduševila svojim maestralnim pojavljivanjem i scenskim nastupom i „zapalila“ čak i svetske medije koji je nazivaju „srpskom Lejdi Gagom“.

Pročitajte: Duško Tošić okreće novi list u životu!

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Jelena Karleuša opravdala titulu koju nosi!

Podsećamo, Jeleni je pripala čast da nastupi u jednom od najekskluzivnijih mesta u svetu, te je održala koncert u najvećem svetskom plutajućem noćnom klubu u Dubaiju, na mestu gde su pre nje nastupale samo svetske face, a kako saznajemo u publici su se našli i pripadnici svetskog džet seta. Ovaj klub je po samom otvorenju bio predmet pisanja svetskih medija. Naime, ulaz na nekadašnji slavni britanski prekookeanski brod, koji ubrzo postao noćni klub u Dubaiju je prema navodima svetskih medija moguć samo uz prethodnu rezervaciju stola i obaveznog plaćanja pića u visini od 1100 dolara. Prema ranijim pisanjima, najveće boce šampanjca na njemu koštaju više od 100.000 dolara. A na jedno ovakvo mesto je stigla i JK, koncertu je kao i uvek krajnje profesionalno pristupila i to u svetskom stilu, i na taj način, svojim nastupom Jelena je opravdala titulu „dive“ koju ponosno nosi od početka svoje karijere.

Pročitajte: Ovo je odgovor JK na priče o Duškovom neverstvu!

A nakon velikog uspeha, poput prave dive, Jelena je podelila niz fotografija kako uživa i odmara u luksuzu, te je na taj način pokazala da ne haje za medijske tračeve koji kruže Balkanom. Naime, Jelena Karleuša uživa u Dubaiju gde je ostala na odmoru posle veoma uspešnog nastupa,  četrdesettrogodišnja muzička zvezda u društvu ćerki Atine i Nike boravi u Dubaiju.

 

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Zgodna plavokosa zvezda podelila je nekoliko video snimaka i fotografija u kojima se može videti kako u društvu svojih naslednica obilazi znamenitosti najvećeg grada u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a nedavno je iz Dubaija objavila i ekskluzivne fotografije kojma je zapalila sve društvene mreže i još jednom potvrdila zašto joj svi zavide na njenom savršenom izgledu.

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Pročitajte: Ovo se do sada krilo: Divna Karleuša pomogla Ceci i zbog toga umalo izgubila posao!

 

 

AUTOR: SVET

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/ATA/IMAGES/PRINTSCREEN/INSTAGRAM