Scandal

August 21, 2021 18:00

By

Ovo je ISTINA! Evo šta su Maja i Janjuš RADILI u etno selu!

Nakon što su Maja i Janjuš prošlog četvrtka završili gostovanje u emisiji Narod pita, svako je otišao svojim putem! Međutim, reporteri Pinka pratili su Maju i ubrzo je zatekli na lici mesta sa Janjušem u jednom etno selu nadomak Beograda! A da sve bude dramatičnije i zamršenije, samo dvadesetak minuta pre nego što su uhvaćeni na delu, Janjuš se javno u emisiji zakleo da ni mrtav neće otići u pomenuto etno selo kako bi izbegao Maju!

Evo šta su Maja i Janjuš radili!

Bilo kako bilo, sada se svi pitaju da li Maja i Janjuš varaju naciju! Mnogi veruju da su oni zajedno, a da igraju rijaliti i u spoljnom svetu, te da je etno selo tajno mesto na kom su im zajednički prijatelji namestili susret zbog ubeđenja da su jedno za drugo, a o čemu je SCANDAL! u prošlom broju pisao! Sa druge strane, postoje i oni koji veruju da su njih dvoje te večeri ciljano i po dogovoru otišli na tajnu lokaciju i da su tu izgladili odnose koji su do tada bili u katastrofalnim odnosima! Naravno, ne žele da iko zna da su obnovili vezu, ali to im nikako ne polazi za rukom iako Maja očajnički pokušava da se opere i sve demantuje:


Mene ne da samo prate paparaci, nego očito i neki ljudi čekaju da krenem na određeno mesto, gde su rekli da više ne borave. Novinar je mogao da priđe i pogleda ko je prišao taksiju da me dočeka (Filip), a ovaj (Janjuš) je na drugi ulaz ušao sa tim drugim nekim crvenim kolima. Filip i ja smo otišli na svoj stranu, pre nego što je (Janjuš) uopšte ušao u dvorište. Ne znam da li ovim natpisima neko želi da izazove da pričam o nekim drugim stvarima ili mi se nameće čovek koji u isto vreme, slučajno ili namerno, dolazi na istu adresu. Znate da ja nemam problem da kažem, ali ovo nije istina. Niti sam se videla sa Janjušem, niti bih se više u životu videla. Zaista mi je ovo nepotreban problem u životu da moram da objašnjavam kojekakve gluposti koje nemaju veze sa istinom – rekla je Maja i dodala:

Ne treba mi povezivanje sa Janjušem, kad sam došla da se vidim sa Carem i tu sam nekoliko dana.

Inače, dok je Maja davala izjavu, bila je u društvu Cara, koji je sve njene navode potvrdio. Podsetimo, Car je došao u studio da iznenadi Maju poklonima i poljubio je u usta. Tobož slučajno!

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČICEVIC/SCANDAL