Otkrivamo zašto Lepa Brena i Haris ne pričaju
Scandal

May 2, 2021 16:00

By

Evo zašto Brena na sudu SVEDOČI protiv Miroslava! Ovo ne može da mu OPROSTI!

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, Lepa Brena je odlučna u nameri da svedoči na sudu protiv Miroslava Ilića, a u sporu koji protiv njega vodi Mira Antonović radi utvrđivanja očinstva. Međutim, Brenin motiv da satera Slavuja u ćošak nije samo zbog Mire.

Ovako je Ilić pokušao da je siluje u hotelu!

Naime, kako SCANDAL! saznaje, ona ima i lične motive protiv kolege s kojim je čak osamdesetih snimila i hit Jedan dan života. A prema rečima našeg izvora, sve se i desilo u periodu kada su oboje promovisali duet i često zajedno i nastupali!

Nakon jedne proslave u hotelu Slavija sredinom osamdesetih, pijani pevač navodno je upao u koleginicinu sobu i počeo da je napada, želeći s njom navodno s*ks što je do otkrića naših novinara držano kao strogo čuvana tajna. Kako otkriva naš izvor koji je u to vreme radio u hotelu, pa se našao na licu mesta, od pomahnitalog Ilića Brenu je, navodno, spaslo obezbeđenje koje je čulo njeno zapomaganje. To se desilo u jeku njihove popularnosti, nakon što su snimili duet Jedan dan života. Oboje su pevali na jednoj proslavi, posle koje su ostali da prespavaju u hotelu. Koliko se sećam, Ilić je, navodno, tada tu i živeo. U to vreme mnogo je pio, a pod uticajem alkohola gubio je kontrolu. Kad se završila zabava, mrtav pijan, navodno je, upao kod Brene u sobu I, navodno, pokušao da je napastvuje – objasnio je izvor Scandala! i dodao:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Brena je doživela šok, bila je uplašena i plakala je. Molila je Miroslava da je ostavi na miru i izađe iz njene sobe. On kao da je nije čuo i navodno je nastavio da je napada. Tada je ona počela da vrišti što su čuli zaposleni u hotelu. Uleteli su i spasli je. Miroslava su navodno izbacili iz njene sobe, a njoj je dugo trebalo da se smiri. Iako je doživela traumu, nije želela kolegu da prijavi policiji kako bi zataškala ovaj skandal – ispričao je izvor i dodao da je Ilić postao svestan šta je uradio tek kad se naspavo i otreznio.

Miroslav se, navodno, sutradan pojavio pred Brenom i izvinjavao joj se. Pričao je kako je za sve kriv alkohol i da joj on nikad ne bi naudio – dodao je izvor za Scandal!, ali Brena nikada nije prešla preko toga i zato i ima nameru da se Miroslavu osveti preko Mire Antonović, pa ne čudi što pevač poslednjih godina ne štedi uvrede na račun Lepe Brene:

Jedino što imam je poruka za gospođu Fahretu, a to je: Skini mi se s ku*ca! Zašto bih ja Brenu zvao na svoj koncert? Zašto nju ne pitate što ona ne pozove mene, ona je kučka koju sam ja napravio, a ne ona mene – izjavio je Miroslav pre nekoliko godina i dodao da ona koristi ljude:

Lepoj Breni ljudi služe za jednokratnu upotrebu i onog trenutka kad ih potroši, više joj nisu potrebni – zaključio je Slavuj pre nekoliko godina, a Mira Antonović je potvrdila da je Miroslav, navodno, dalekih osamdesetih pokušao da napastvuje Brenu.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ