Kristijan Golubovic
Star

January 16, 2022 10:00

By

Evo zašto Kristijan Golubović ne sme ni da POZOVE ĆERKU, a kamoli da joj priđe!

Kristijan Golubović pati za šestogodišnjom ćerkom Verom, ali ne odustaje od borbe na sudu sa bivšom ženom Ivanom! Samo za STAR Kristijan Golubović je otkrio da nije smeo da vidi ćerku za praznike, ali ni da se čuje sa njom bar preko telefona, kako bi joj rekao koliko je tata voli.

Kristijan Golubović ne sme ni da POZOVE ĆERKU!

Ja bih za moju ćerku Veru dao još sto miliona ako treba, ali ne na ovaj način da me njena majka prvo opljačka, a ona da traži još i alimentaciju 18.000 dinara. Za sada je to predlog suda, nije još ništa zvanično rešeno. Ovo nije ucena ovo je ženska sujeta jer smo Kristina i ja srećni. Ćerku nisam video za novogodišnje i božićne praznike. Sud je odredio da je viđam sredom, i da putujem da gledam svoju devojčicu sat vremena, e pa nek je onda gleda Čarli Čaplin, ja neću. zabranili su mi da ih kontaktiram i da im prilazim. Ne znam na koji period je ta zabrana, niti me iskreno zanima – rekao je Kristijan Golubović za STAR, a on ima i novi biznis na pijaci:

Kristijan Golubovic i Kristina Spalevic

Bojan Vuković

Ništa nije sramota raditi. Imam tezge na kojima se prodaje sve što je potrebno za jednu trpezui sve je organsko. Pokrenuo sam posao u pravi čas kada može da se zaradi i do 30.000 evra. Ali polako videćemo kako i šta dalje.

PROČITAJTE I…

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ