Marina Tucakovic
Scandal

October 3, 2021 18:00

By

Evo zbog čega se Marina Tucaković SMRTNO RAZBOLELA! Ovo joj je URNISALO organizam i telo!

Prošle nedelje odjeknula je vest da je preminula Marina Tucaković! Iako je više od dve godine vodila tešku borbu sa kancerom, mnoge je smrt velike pesnikinje ostavila u šoku i bez teksta, a evo zbog čega je velika Marina obolela i na kraju poklekla pred opakom bolešću! Sve je krenulo nizbrdo kada je pre 13 godina izgubila starijeg sina Miloša.

Zbog ovoga se Marina Tucaković smrtno razbolela!

Od dana kada je ostala bez sina, život je stao za Marinu. Tada se povukla u sebe, pala je u depresiju i samo je molila Boga da umre – objašnjava  izvor za Scandal! i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marina Tucaković (@marina.tucakovic)

Futa je prvih godna nakon velikog gubitka svakodnevno nalazio sklupčanu kraj Miloševog kreveta i čuo je kako tiho kroz suze ponavlja da jedino želi da ode kod svog deteta. Trajalo je to njeno stanje sigurno dve godine, a onda se malo trgla. Morala je zbog Laće, na kojeg je sve to uticalo i tištilo ga. Uspela je da smogne snage i da se vrati i poslu, čak je bila i nasmejana, prihvatila je da život mora da ide dalje, međutim, duboko u sebi patila je i jela se, a to je uzelo maha i urnisalo joj sve zdrave ćelije u organizmu. Zato joj se i desio rak, pa onda ta borba koju ne bih poželela ni najgorem neprijatelju. I evo šta je bilo na kraju, korona je dokusurila! Koliko god mi je tužno i teško, moram da kažem da se ta velika žena odmorila i da sada konačno počiva u miru kraj svog sina kojeg nikada nije prežalila – završava izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ