Jelena Karleusa
Scandal

11 Septembra, 2021 18:00

Ovo je PRAVA istina! Evo zbog koliko PARA su se razišli JK i Popović!

Kako SCANDAL! saznaje, do prekida saradnje između Jelene Karleuše i Grand produkcije došlo je prvenstveno zbog neispunjavanja uslova koje je Jelena Karleuša još u junu postavila vlasnicima Granda!

JK i Popović zaratili oko para?!

Naime, prema tvrdnjama dobro obaveštenog izvora Karleuša je tada navodno rekla da bi trebalo da dobija honorar od 5.000 evra, i to za svako njeno pojavljivanje u emisiji. Pregovori oko uslova trajali su tokom celog leta, a kako SCANDAL! saznaje, osim novca, jedan naš izvor tvrdi da je Jelena dobila i poziv da učestvuje u novom regionalnom takmičenju gde bi, navodno, trebalo da sedi rame uz rame sa Severinom! I JK i Popović izdali su saopštenja u kojima su naveli da se nisu dogovorili oko uslova za dalju saradnju i nisu pominjali cifre.

Podsetimo, Popović, JK i Brena bili su u ratu, ali je Saša pre šest ili čak sedam godina pozvao Jelenu u Zvezde Granda što je za njegove saradnike i kolege tada bio šok, međutim, to se ispostavilo kao odličan potez jer je Jelena i te kako doprinela rejtingu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели C E C A (@cecaraznatovic)

Što se tiče Cece koja će ove sezone umesto Jelene biti u žiriju, ona je sa Grandom uvek imala korektan odnos, te nema sumnje da će ova sezona biti odlična i veoma gledana, a čelnici Granda kažu da će Jelena kod njih uvek biti dobrodošla:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Dosadašnjoj članici žirija Jeleni Karleuši smo zahvalni na dugododišnjoj saradnji na ovom projektu i svemu što je uradila za učesnike, a Grand produkcija ostaje kuća u kojoj je Jelena uvek dobrodošla – stoji u saopštenju Granda, a nama ostaje da vidimo kako će se Ceca snaći u košnici među članovima žirija.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MILIGRAM (@miligramofficial)

Inače, 15. sezona počinje 18. septembra i očekuje se da će biti ubedljivo gledanija od svih prethodnih koje su obarale rekorde kada je rejting u pitanju. Takođe se svi pitaju i kakav će biti odnos Cece i Milija koji su nekad sarađivali. Mili i ove sezone ostaje u produkciji, a ostali članovi žirija se ne menjaju. Ceca je sa produkcijom potpisala ugovor na tri godine, pa ćemo je naredne tri gledati u žiriju, a možda i duže ako produže.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ / BOJAN VUKOVIĆ