Familija Slobode Mićalović
Svet

July 27, 2022 19:48

By

Sloboda Mićalović okrenula leđa familiji: Bivši zet ovim potezom otkrio kakva je zaista glumica

Familija Slobode Mićalović uživala u njenom društvu

Glumica Sloboda Mićalović trenutno sa porodicom, suprugom Vojinom Ćetkovićem i ćerkama Milom i Verom odmara u Crnoj Gori. A, njeni pratioci na Instagramu često imaju priliku da vide i kako se lepa glumica provodi, jer svakodnevno objavljuje fotografije i video snimke.

Familija Slobode Mićalović zajedno na odmoru

I dok je za sve fotografije dobila mnoštvo lajkova, jednom objavom je sve iznenadila.

Naime, Sloboda je objavila sliku na kojoj se nalazi u društvu Jugoslava Karića, bivšeg supruga Mićalovićkine sestre od tetke, Elene Karaman.

Familija Slobode Mićalović

Pročitajte: Sloboda Mićalović progovorila o odluci koja joj je promenila život iz korena – Moje ćerke moraju da se naviknu.. 

S obzirom na to da se donedavno pisalo o tome da su se Jugoslav i Elena razveli ne baš prijateljski, te da su prekinuli svaku komunikaciju, svi su se zapitali da li je to Sloboda okrenula leđa familiji.

Međutim, sve one koji su to i na trenutak pomislili Sloboda je razuverila već narednom fotografijom na kojoj su ona i Matija, Elenin sin koga je dobila iz veze sa Andrijom Draškovićem.

Familija Slobode Mićalović

Pročitajte: I to se desilo – Sloboda Mićalović pokazala bliznakinje Veru i Milu (foto) 

Jugoslav je Eleninog sina prihvatio kao svog, a očigledno da razvod nije uticao na odnos između njega i Matije, što upravo pokazuje to što leto provode zajedno.

A, evidentno je i to da je Sloboda omiljeni član familije, a dokaz za to je što je vole i poštuju i bivši zetovi.

 

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM