Filip CAr
Svet

September 15, 2021 13:55

By

Filip CAR ne sme u HRVATSKU zbog dugova! Maja ništa ne zna!

Filip Car ne sme u Hrvatsku zbog dugova, a Maja Marinković o tome ništa ne zna.

Filip Car ne sme u Hrvatsku!

Car je navodno dužan  60 hiljada evra, pa ne sme u svoju zemlju, izvori bliski Filipu, kažu da su dugovi upravo razlog zašto je ponovo u rijalitiju, prenose mediji.

Filip mi se jadao da ne sme u Hrvatsku jer nekom liku duguje čak 60.000 evra! Rekao je da je u velikom problemu, ali nije hteo da mi otkrije zašto se zadužio i od koga. Kazao mi je samo da neće kročiti u svoju državu dok ne zaradi da otplati dug. Zato je i ušao u „Zadrugu”! – priča izvor blizak Filipu Caru, prenosi Kurir.rs.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MARIJA MARINKOVIC (@majaamarinkovic)

Takođe, isti izvor dodaje da Car finansijske probleme krije od svoje devojke Maje Marinković.

Rekao mi je da Maja nema pojma o tome. Ne želi da je opterećuje svojim problemima iako je siguran da bi mu ona odmah pomogla. Kazao mi je da je ona bila u teškom emotivnom stanju posle abortusa i da zato nije želeo da je dodatno opterećuje.

Međutim, međutim dugovi nisu jedini problem zbog kojih Car ne može da se vrati u rodnu zemlju! Pre ulaska u “Zadrugu 5” rijaliti učesnik je ispričao da ga čekaju suđenja čim kroči u Hrvatsku.

Nisam bio u Hrvatskoj u međuvremenu, bio sam samo u Austriji… Imam neke probleme za koje se nadam da ću ih brzo rešiti. Ranije sam imao probleme koje sam godinama rešavao, a ove ću brže, nadam se – rekao je Car i objasnio o čemu je reč:

– Imam neke sudske probleme i moj advokat smatra da je bolje da sam u Srbiji nego u Hrvatskoj. Imam nekoliko krivičnih dela vezane za razbojništvo, za koja nisam kriv i to ću dokazati. Tu je upleteno i nekoliko mojih prijatelja, ali ni oni nemaju veze sa tim.

FOTO: RAJKO RISTIĆ