svet

13 Juna, 2014 18:05

Filip Čukanović letnje osveženje na B92: Raduje me rad sa profesionalcima

Filip Cukanovic 3

Nakon prolećnog pojačanja informativne redakcije i dolaska Senke Vlatković – Odavić, Uroša Pipera i Nenada Nešića, ovo leto donelo je još jedan transfer na B92. Mladi Filip Čukanović koji se za vreme poplava istakao u izveštavanju sa terena, sa zadovoljstvom se od 16. juna pridružuje jednoj od najuticajnijih informativnih redakcija u zemlji.

“Posle 6 godina rada na jednoj televiziji bila mi je potrebna promena. Želja za radom u jednoj od najrespektabilnijih redakcija na ovim prostorima, konstantnim usavršavanjem i novim izazovima rezultirala je dolaskom na TV B92”, o svom transferu kaže dvadesetčetvorogodišnji novinar Filip Čukanović i dodaje:

“Radiću kao news reporter, verujem da će doći vreme i da se oprobam u formi intervjua, a nadam se i da ću putovati i izveštavati sa najvažnijih događaja u regionu i svetu”, kaže Filip a na pitanje šta će novo doneti respektabilnoj redakciji informative B92, odgovara: “U redakciju donosim mladost i čini mi se neku novu energiju. TV B92 je prepoznatljiva po reporterima sa lica mesta, te sam srećan što postajem deo tog tima. Veliki izazov mi je drugačiji pristup poslu i novinarstvu uopšte, po čemu je kuća u koju dolazim prepoznatljiva.”

Na pitanje čemu se najviše raduje u budućem radu Filip Čukanović odgovara: “Ovo je nova etapa u mojoj karijeri ali i životu. Raduje me rad sa vrsnim profesionalcima, to što ću moći dosta da naučim od svih njih ali i promena pogleda na svet novinarstva. Istraživačko novinarstvo takođe će mi prijati”.

Autor: Life Content