svet

October 10, 2013 17:05

By

Filip otkrio: Stanija i ja smo rešili sve probleme, jači smo nego ikad!

filip _MG_2938
Popularni učesnik rijalitija “Farma“, maneken Filip Panajotović na seoskom imanju u Lisovićima, nije osvojio novčanu nagradu, ali je osvojio srce zgodne farmerke Stanije Dobrojević. Mladi par je romansu započeo pod svetlima reflektora, a nakon završetka rijalitija, koji je za njih bio sudbonosan, otpočeli su zajednički život. Romantični trenuci su se nizali, a zaljubljeni par je privlačio pažnju javnosti svaki put kada bi se negde pojavio skupa. Šarmantni maneken i njegova izabranica planiraju brak, ali pritisci i izazovi, kojima odoleva njihova veza, ponekad su toliko jaki da su svađe neizbežne. Na sreću, Filip i Stanija uvek nađu zajednički jezik i razreše nesuglasice, čak i kada ih razdvaja hiljade kilometara. Naime, zgodna starleta je otputovala u Ameriku, rešena da se posveti karijeri, a sa Filipom je svakodnevno u kontaktu putem “Skajpa”. Rastanak im teško pao, ali je i očvrsnuo njihovu ljubav, kada su prebrodili prvu krizu.
– Istina je da smo se posvađali dva dana pre Stanijinog odlaska u Ameriku, ali smo srećni što smo sada stvarno nikad jači. Voleo bih da do svađe nikada nije ni došlo, ali to je daleko iza nas, jednostavno smo shvatili koliko smo jedno drugome bitni i koliko se volimo.
Mladom manekenu veoma nedostaje devojka, a pre njenog puta svaki slobodan trenutak koristio je da joj pokaže svoje emocije i naklonost. Obasipao ju je pažnjom, sa željom da se oseća kao najvoljenija žena na svetu.
– Naravno, Stanija mi jako nedostaje svakog dana, otkako smo odvojeni. Kada ste sa nekim nerazdvojni po čitav dan, nije lako da se naviknete da vas dele hiljade kilometara. Rastanak nam je bio jako težak i emotivan, kao i kod svih ljudi koji se vole kao nas dvoje, a moraju da provedu neko vreme jedno bez drugog. Iskreno da vam kažem, ljubav preko žice odlično funkcioniše, čujemo se bukvalno na svakih sat vremena i naša veza je čvršća nego ikad.

Šta je još Filip otkrio o Staniji, da li planira da joj se pridruži u Americi i kakvi su im planovi za budućnost – pogledajte OVDE!

Autor: Life Content