Svet

27 Jula, 2020 20:00

Filipa ZATVORILI u Zagrebu! Ne sme da IZAĐE iz STANA!

Iva Grgurić rešila je da ode na neko vreme u svoj rodni Zagreb kako bi videla svoju porodicu i prijatelje, ali i kako bi završila gomilu obaveza. Međutim, na veliko iznenađenje sa njom je krenuo i Filip Đukić!

GOLUPČIĆI SE NE RAZDVAJAJU!

Naime, iako su svi verovali da će ovaj par brzo da raskine, njih dvoje se nisu razdvajali, pa tako ni sada nisu želeli da budu odvojeni! A da je Filipu stalo do devojke, govori i činjenica da je pristao na sve samo da bude sa njom, s obzirom da sada 14 dana mora da bude u karantinu jer je srpski državaljanin. Iva, sa druge strane, može slobodno da se švrćka po Zagrebu piše STAR!

„Trebalo je odavno da odem u Zagreb, ali eto, malo sam produžila boravak u Srbiji, mada ću sigurno ubuduće živeti na relaciji Beograd-Zagreb, i zbog poslovnih obaveza, ali i zbog Filipa. Mada, tako će i on živeti, malo tamo, malo ovde. Ništa ne forsiramo, pustili smo da sve teče spontano. Zaista je divan prema meni i njegovi roditelji su prekrasni. Napravili smo dogovor da on krene u Zagreb, da upozna moju porodicu i prijatelje i znali smo da će morati u karantin, ali dobro, takva je situacija sada”, iskrena je Iva.

https://svet-scandal.rs/vesti/novi-svet-novaka-hoce-da-uniste-vakcinom-i-karleusa-se-protivi-matina-tucakovic-lecenje-je-preskupo-kolege-ne-pomazu-glumica-se-razvodi-ava-otkrila-sve-detalje-sesa-s-njenim-muzem

Inače, STAR je uslikao golupčiće dok su boravili u Beogradu i uverili smo se da su baš zaljubljeni, te da ne skidaju ruke jedno sa drugog.

„Filip i Iva su stalno zajedno, koliko znam, ona planira da novac od nagrade uloži u kupovinu stana. Baš su prošle nedelje išli da razgledaju neke stanove, dva su se Ivi baš dopala, ali se još lomi. Kada se vrate iz Zagreba, pogledaće još neke lokacije!”, rekla je Ivina drugarica za STAR!

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR