Film o životu Ace Lukasa
Svet

June 3, 2022 09:33

By

Uskoro stiže film o Lukasovom životu: U njemu će biti mesta i za Acine bivše ljubavi. Otkrivamo sve detalje

Film o Aci Lukasu – “Kafana na Balkanu” uskoro u bioskopima

Danas je u Beogradu organizovana konferencija za medije povodom početka snimanja filma i serije “Kafana na Balkanu” o životu Ace Lukasa.

 – Serija i film se ne rade da se Aca Lukas zacrta negde nisam Laza Kostić. Niti će stajati ploča ovde živi Aca Lukas. Nije serija o meni, nego o devedesetim godinama. Uvek sam bio iskren i u knjizi i svugde. Privatno imam želju da to pokažem i hvata me nostalgija za devedesetim. Hteo sam da se pokaže kako je sve grozno posle 5. oktobra i pravi kriminal posle 2000 -te godine. To je moja najveća želja – rekao je Aca.

Film o Aci Lukasu – traži se adekvatan glumac

Producentkinja filma Aleksandra Filipović ističe da se raduje ovom projektu i da će film i serija biti nešto posebno:

– Početak priprema snimanja najavljen je početkom avgusta. Ono sto su Vanja i Nikola pokušali da uviju u celofan o seriji biće puno intrige ljubavi i istine, a nije došla nikad do nas, a užasno je zabavno. Garantujem da će biti veliko delo i izaći će van granica naših teritorije – rekla je ona.

Serija će obuhvatiti šta se dve dešavalo na estradi i u okviru velike i bogate karijere Ace Lukasa. Nismo ni sumnjali da će najavljivanje ovako velikog projekta biti spektakularno, jer je na čelu Hype produkcije niko drugi nego Saša Mirković, najpoznatiji producent i menadžer.

Serija će imati 20 epizoda, a tekst potpisuje jedan od književnika i scenarista Vanja Bulić koji je rekao:

– Treba naći čoveka koji će glumiti Acu – a Lukas je na to dodao.

– Ne želim niko da me karikira ili imitira, prosto glumac koji me bude igrao daće svoj pečat. Predlagali su mi da ja glumim sam sebe, ja nisam talentovan za glumu i to bi bilo bezveze – rekao je Lukas.

Nakon završetka oficijalnog dela, Aca je razgovarao sa novinarima i podelio još detalja o filmu i seriji.
Novinare je zanimalo koja će se od njegovih bivših žena i devojaka pojaviti u filmu i seriji:
– Ja ne znam koja je provela dovoljno vremena sa mnom da bi se pojavila u seriji, šalim se. Neka to ostane tajna za sada. Mislim da će se mnogi iznenaditi kada vide kako sve izgleda – rekao je Lukas.

Na konferenciji je bila i pevačica Kija Kockar, a novinare je zanimalo kako izgleda jedan njen razgovor sa Lukasom.

– Ne bih da prepričavam, to su naši privatni razgovori. Ali ako on želi, neka vam prepriča! Pitajte ga posle. Naši razgovori uvek počinju sa komplimentom – otkrila je ona i dodala da je uvek ljubazan i džentlmen:

-Uvek! Videla sam to i prema sebi i prema ljudima oko mene.

IZVOR: HYPE

FOTO: foto kredit Hajp produkcija